Un medic de familie este acuzat că prescrie pacienților supă de pui în loc de tratament COVID, acuză un bărbat din Dolj, care a filmat scenele și le-a pus pe internet.

Bărbatul acuză medicul de familie că nu a vrut să prescrie un tratament pentru bunicii săi bolnavi de COVID-19. Într-o filmare cu camera ascunsă se vede cum el cere un tratament, iar medicul îi spune că le dea supă de pui. La un moment dat, acest medic de familie și bărbatul se uită pe Monitorul Oficial pentru a vedea exact ce se prescrie pentru pacienții COVID cu forme ușoare.

-Dacă nu are simptome, nu ia nimic

-Doamnă, are simptome, nu poate să respire. Tratezi boala cu supă? Deci nu ești sănătoasă la cap!

-Dar cu ce o tratezi?

-Dar cu supă?

-Dar cu ce?

-O vitamină le-ai zis să ia?

Dar dumitale ai citit Ordinul?

-Ce Ordin, ia arătați doamnă ordinul! Ce lege?

-Dumneata ai citit portalul legislativ al tratamentului Covid?

-Cu supă?

-Păi e asimptomatică.

-Cum e doamnă asimptomatică, când vorbirăți acum cu ea și zise că nu poate să respire?

Cosmin Z., bărbatul care a contactat GDS, cotidianul local care a relatat întâmplarea, susține că medicul a refuzat în cele din urmă să prescrie vreun tratament.

Recent, Dr. Daniel Coriu, președintele Colegiului Medicilor, a declarat, pentru B1 TV, că România se confruntă cu un „dezastru comunitar” și că o parte din vină aparține și unor medici care au transmis mesaje neadevărate despre vaccinarea anti-COVID.

Nu mai avem locuri în spitale, în secțiile ATI și avem un număr enorm de mare de decese evitabile, adică oameni care au murit cu zile. Au murit că nu s-au vaccinat. Cum am ajuns aici? Neîncredere în mesajul nostru, al medicilor, și neîncredere în mesajul autorităților. Trebuie să recunoaștem cu tristețe că la acest lucru a contribuit și o parte din colegii noștri, puțini”, a afirmat Coriu.

Join the Conversation

1 Comment

  1. Bai boule care ai filmat doctorița o vrut doar binele bunicilor tai că nu cumva sa ii duci la spital că de acolo ajung la Morga ce idiot te om

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *