Deputata Anamaria Gavrilă a făcut scandal la înmatriculări auto
Deputata Anamaria Gavrilă a făcut scandal la înmatriculări auto

Deputata Anamaria Gavrilă a făcut scandal la sediul direcției de înmatriculări auto din Deva, pentru că nu a fost lăsată să intre în instituție. Deputata a fost aleasă pe listele AUR, dar acum are statut de independent, după ce a părăsit formațiunea, și nu are certificat verde. Ea s-a certat zeci de minute cu polițiștii și a transmis scenele live pe Facebook.

Miercuri dimineață, deputata Anamaria Gavrilă a fost protagonista unui scandal în toată regula, în faţa sediului din Deva al Serviciului Public Comunitar de Înmatriculări şi Permise de Conducere, instituție în care nu i s-a permis accesul pentru că nu avea certificatul verde.

Anamaria Gavrilă a ajuns miercuri la Serviciul de permise pentru a verifica dacă documentele pe care le-a depus au fost înregistrate, însă nu i s-a permis accesul în instituție pentru că nu avea certificat verde. Din acest motiv, a început să se certe cu polițistul care asigura paza, iar scenele au fost filmate și postate pe Facebook chiar de către deputată, potrivit zhd.ro.

Dialogurile purtate cu angajaţii instituţiei, scandalul cu poliţistul şi cu câţiva dintre hunedorenii care aşteptau la rând a stârnit un val de reacţii pe pagina ei de socializare.

În filmarea care a durat peste 40 de minute, Anamaria Gavrilă s-a plâns de faptul că este ignorată de autorităţi şi că niciunul dintre salariaţii din instituţie nu i-a oferit informaţii, relatează Digi24.

Când am venit aici, luni, mi s-a condiţionat depunerea documentelor de a avea un certificat verde sau un test. Am refuzat acest lucru şi, aşa cum mi-au indicat doamnele de la ghişee, am lăsat documentele împreună cu suma de bani pentru numere preferenţiale şi am plecat acasă. Azi am venit, din nou, cu programare, pentru a întreba despre documentele mele. Aşa că stau şi întreb dacă documentele sunt aici, dacă sunt procesate şi când pot să le ridic. Au chemat poliţia locală să mă legitimeze”, a spus Anamaria Gavrilă, în filmare.

Trebuie să faceţi circ pentru a rezolva o problemă?”, i-a spus poliţistul, care i-a cerut, în același timp, să nu mai filmeze.

Sunt un cetăţean român, unde sunt documentele mele? Dacă nu ai certificat verde, nu exişti în România. Nu funcţionezi, stai acasă…”, a răspuns aceasta.

Am depus un jurământ să respectăm legea. Tu de ce nu respecţi legea?”, a întrebat-o poliţistul.

Un bărbat care a asistat la dialogul i-a cerut Anamariei Gavrilă să plece. „Avem de lucru, lăsaţi filmele pentru altă dată”, i-a spus acesta. „Azi, mâine n-o să mai aveţi de lucru, că nu vă mai lasă la lucru”, i-a replicat deputata.

Staţi liniştită, că o să fie de lucru. Cine nu vrea să lucreze, n-o să lucreze. Chemaţi, bă, mascaţii să o ia de aici pe asta”, a reacționat bărbatul. „Mergeţi la lucru, că nu e nicio ruşine să mergi să dai la şanţ”, a răspuns Anamaria Gavrilă.

Anamaria Gavrilă, 38 de ani, se află la primul mandat în Parlamentul României, fiind aleasă în judeţul Hunedoara, după ce a candidat pe listele AUR. În luna august ea a anunţat că a demisionat din partid.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *