Puzzle-ul Mafiei din Primăria Sectorului 1 este aproape finalizat. Anunțul a fost făcut de Clotilde Armand, care a luat urma diamantelor. Franțuzoaica devenită primar al sectorului 1 explică, într-o postare pe Facebook, „o mică parte, din conexiunile celor pe care îi vedeți astăzi atacând disperați reformele începute de mine la Primăria Sectorului 1, prin intermediul televiziunilor conduse de fugari anchetați de Justiție, foști turnători ai Securității sau tot felul de site-uri de fake-news întreținute până acum cu bani publici, inclusiv de la această primărie”.

Urma diamantelor

Scandalul voturilor

„București, Sectorul 1, Piața Mureș, 28 Septembrie 2020. A doua zi după alegerile locale. La sediul Biroului Electoral al Sectorului 1 (BES 1) l-am prins pe un membru PSD cu peste 400 de procese verbale asupra lui în incinta BES 1. Deasupra sediului BES 1, la etaj, funcționa sediul Direcției de Mediu din cadrul Primăriei – pe post de fabrică de procese verbale și sediul de campanie al PSD.
După ce am reclamat acest incident la Poliție a început ofensiva roșie iar aparatul de propagandă s-a mișcat aproape perfect.
Poliția locală condusă de omul PSD a executat ordinele partidului și a intrat în posesia unor înregistrări prin care acuzau președintele BES 1 și candidații USRPLUS că fură voturi. Au denaturat adevărul pentru a ieși victime.
Au intentat procese printr-un avocat care până zilele trecute era răsplătit excelent de fostul primar cu contracte de la Poliția Locală sau Administrația Domeniului Public Sector 1. A urmat apoi un șir lung de procese pentru că PSD prin acest avocat a contestat alegerea mea în funcția de Primar al Sectorului 1.
Am câștigat în cele din urmă și toate instanțele din România mi-au dat dreptate. (…) Nu s-a furat nici un vot și sunt primar legitim”, explică Armand.
Primarul sectorului 1 spune că „reprezentatul PSD în BES 1 a fost șefa Serviciului Juridic din Poliția locală.” Clotilde Armand explică și legătura dintre „cei despre care am scris mai sus și atacurile asupra mea”.

Urma diamantelor

Cercul roșu

„Am aflat că pe acuzatorii și contestatarii mei îi leagă ceva. Dragostea pentru partid și banii publici. Și sunt în stare de orice pentru această iubire fatală. Realizez că lupta împotriva Mafiei din administrație este un pe termen lung, care necesită multă forță. Vor folosi orice pentru a mă denigra”, spune Armand, referindu-se la creațiile unor tineri artiști expuse la sediul Primăriei.

Puzzle-ul Mafiei din Primăria sectorului 1. Cine sunt acuzatorii?

„Avocatul fostului primar este cel care a lansat atacul abject pentru că mi-am permis să ofer unor tineri artiști posibilitatea și spațiul din holul Primăriei pentru a expune artă plastică. De ce-ar fi făcut asta? Pentru că avocatul fostului primar are de pierdut niște bani. Mulți”, punctează Clotilde Armand, decisă să finalizeze în cel mai scurt timp puzzle-ul Mafiei din Primăria sectorului 1.
Acest avocat ar fi încasat, în perioada 2018 – 2020, aproximativ două milioane de lei, pentru servicii juridice. Asta doar de la Poliția Locală, în ciuda faptului că instituția are un Serviciu Juridic. Iar acest serviciu a fost condus de reprezentatul PSD în BES 1. Este vorba despre „doamna care apărea din senin pe la acțiunile mele în campanie și încerca să le denatureze”, spune Armand. În prezent, persoana respectivă este asistent parlamentar la cabinetului primarului „cu diamante”.
Aceeași doamnă ar fi dat în judecată, prin Poliția Locală, niște jurnaliști independenți. De ce? Pentru că „au avut curajul să publice date din SICAP (adică publice) despre jaful din banii publici”.
Clotilde Armand amintește că, zilele trecute, „acest domn avocat a atacat în Justiție o Hotărâre a Consiliului Local prin care Poliția Locală a Sectorului nu mai are voie să contracteze servicii juridice externe.”

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.