usr
usr

USR ia în calcul atacarea la Curtea Constituţională a legii bugetului pe 2022, spune președintele partidului, Dan Barna. El susține că localitățile conduse de primari USR nu au primi alocări în bugetul pe anul viitor.

„Este o discriminare faptul că unităţile administrativ-teritoriale cu primari USR nu au alocări în bugetul pentru anul viitor. Purtăm acest discuţii şi sperăm să ajungem la o soluţie. Nu respingem nici perspectiva de a ataca la CCR, pe acest criteriu”, a spus deputatul USR.

Dan Barna a adăugat că USR a depus amendamente, dar că acestea sunt „respinse pe bandă rulantă”, inclusiv în ceea ce privește împărţirea sumelor pe sectoarele Capitalei.

„Avem o modificare a formulei, de la 1150 de lei pe cap de locuitor, aşa cum era anul trecut în buget, la 1500 de lei în propunerea de buget, care debalansează şi mută o sută şi ceva de milioane de la Sectorul 1 la Sectorul 3, al lui Robert Negoiţă”, a el.

„Sper să găsim o soluție astfel încât fiecare locuitor al României să aibă beneficiul bugetului, atât cât este în momentul de față”, a spus Barna, deputat USR.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *