Vaccinuri false Pfizer. Producătorul de medicamente a raportat falsurile
Vaccinuri false Pfizer. Producătorul de medicamente a raportat falsurile

Vaccinuri false Pfizer. Producătorul de medicamentePfizer, care realizează și primul ser anti-COVID omologat a raportat descoperirea unor falsuri pe piețele din Polonia și Mexic. Reprezentanții Pfizer atrag atenția că numărul dozelor de vaccin contrafăcute ar putea să crească, o dată cu expansiunea și anonimatul oferit de comerțul electronic.

Oficialii Pfizer au declarat pentru CNN că lucrează îndeaproape cu autorităţile pentru a depista ameninţări aduse lanţului său de distribuţie, relatează B1TV.

De mai multe luni specialiștii au averizat că cererea mare de vaccinuri anti-Covid ar putea duce la apariţia de seruri ilegale.

Vaccinuri false Pfizer. Ulterior, Wall Street Journal a scris miercuri că cel puţin 80 persoane au primit la o clinică din Mexic astfel de doze false, vândute cu 1.000 de dolari fiecare. Aparent, ei nu au fost afectaţi fizic. Flacoanele, găsite în lăzi frigorifice portabile, aveau înscrise numere de lot diferite de cele trimise în ţară şi o dată de expirare greşită, a spus Dr. Manuel de la O Cavazos, ministru al Sănătăţii din statul Nuevo León.

Pe de altă parte, în Polonia autorităţile au descoperit în apartamentul unui bărbat flacoane cu tratament anti-riduri reetichetate ca vaccin Pfizer. Nicio persoană nu a fost vaccinată cu un astfel de ser în Polonia.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *