Image default
Actualitate

Victor Ponta NU are coronavirus. De ce a vrut să spună public asta

Victor Ponta a anunțat public că NU are coronavirus, după ce a intrat în contact cu fostul primar de la sectorul 3, Robert Negoiță. Liderul PRO România a dovedit asta cu rezultatul unui test, explicând că „unii” au vrut să-l oprească să facă campanie electorală prin țară.

Victor Ponta și-a afișat pe Facebook rezultatul negativ al testului pe care chiar el spune că l-a făcut luni dimineață. Liderul PRO România spune că este “o mare mizerie campania pur politică prin care unii au încercat să mă împiedice să mai merg prin țară și să sprijin candidații PRO România”.

„Am primit rezultatul negativ al testului Covid 19 efectuat în această dimineață/ mă bucur pentru familia mea, prietenii și toți cei cu care am intrat în contact în această perioada / mă rog că Dumnezeu să ne țină sănătoși pe toți!

Consider o mare mizerie campania pur politică prin care unii au încercat să mă împiedice să mai merg prin țară și să sprijin candidații PRO România ! Dar – ghinion – nu au reușit !”, a scris deputatul, pe Facebook.

Victor Ponta coronavirus. După ce a lămurit subiectul presupusei sale infectări cu COVID-19, Victor Ponta a afirmat din nou că organizarea alegerilor acum nu este deloc o idee bună iar Orban și guvernul său pot fi acuzați de infracțiunea de zădărnicire a combaterii bolilor.

“1. Campania electorală și procesul efectiv al Alegerilor ne pun pe toți întru-un pericol major și, evident, care nu era deloc necesar / trebuie să mergem la muncă / copiii trebuie să meargă la Școală / viață economică și socială trebuie să meargă mai departe / dar Alegeri puteam și putem să facem atunci când situația sanitară este sigură / așa adăugăm un risc și povara absolut inutilă pe sistemul de sănătate – pentru niște voturi efemere și, în multe cazuri, irelevante !

2. Guvernul României, în mod intenționat și programat, refuză să crească capacitatea de testare din sistemul public ( sau să deconteze 100% testele în Sistemul privat) / România face într-o zi în Sistemul Public 10% din testele efectuate în Italia, Spania sau Franța ( la o populație de aproape jumătate sau respectiv o treime din aceste țări) / suma datorată în Sistemul privat ( nedecontata de Guvern) descurajează oamenii în a se testa – ceea ce duce la situația în care România a ajuns pe primul loc la numărul de persoane pozitive raportat la cele testate!

3. Mii de oameni se vor contamina și mulți își vor pierde viață din cauza Alegerilor Locale organizate în cea mai proastă perioada ( în același timp cu deschiderea școlilor) / cei care scapă sănătoși încep din 15 Octombrie campania și procedurile pentru Alegerile Parlamentare din Decembrie!

Aici avem de a face cu infracțiunea de «zădărnicirea combaterii bolilor» prevăzută de articolul 352 din Codul Penal – Autorii infracțiunii : Ludovic Orban și Guvernul sau !!!”, arată mesajul transmis de Ponta.

Related posts

România va primi 33 de milioane de euro, ajutor de la Uniunea Europeană, ca să biruie criza economică a coronavirusului

Constantinescu Gabriel

Tăriceanu a demisionat din ALDE și s-a înscris în partidul lui Victor Ponta

Andrada Ionescu

Alexandru Rafila propune ca România să doneze vaccin anti-Covid Republicii Moldova

Andrada Ionescu

Leave a Comment