Image default
Actualitate

Victor Ponta nu a putut să promită PSD toate voturile Pro România la moțiunea de cenzură. „Nu ajutați PNL!” le-a zis Ponta membrilor de partid

Victor Ponta s-a întâlnit miercuri dimineață cu președintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, cu câteva ore înainte de discutarea moțiunii de cenzură în parlament. PSD a vrut să aibă o situație clară asupra numărului de voturi pe care îl obține pentru ca moțiunea să treacă, dar liderul Pro România nu a reușit să-i ofere ce dorea. Apoi, Victor Ponta a intrat într-o ședință de partid, cu ceilalți lideri ai Pro România.

Asta pentru că nici în partidul condus de Victor Ponta nu este consens pe marginea acestei chestiuni, arată publicația Știri pe Surse.

Mai exact, parlamentarii Pro România nu au căzut de acord, marți, pe marginea moțiunii de cenzură inițiată de PSD și UDMR.

Unii parlamentari Pro România nu vin la vot, alții au anunțat în ședința lor internă că vor vota dar împotriva moțiunii de cenzură.

Majoritatea parlamentarilor din Pro România vor susține în plen demiterea Guvernului.

Surse din interiorul formațiunii susțin că în ședință, Ponta le-a cerut colegilor săi să nu facă jocurile PNL. „Nu ajutați PNL!”, le-a zis Ponta parlamentarilor Pro România.

Related posts

UDMR nu va semna moțiunea de cenzură, spune senatorul Cseke Attila, dar vor fi discuții interne despre vot

Moțiunea de cenzură nu a ajuns la vot. Parlamentarii nu s-au supus ordinelor lui Ciolacu

Lia Olguța Vasilescu, atac fără precedent la Victor Ponta. „Marș la coteț, potaie”

Constantinescu Gabriel

Leave a Comment