Image default
Actualitate

Alianța Victor Ponta Robert Negoiță e oficială. „Ne-am aliat noi contra doamnei Firea… nici vorbă!” spune președintele Pro România

Victor Ponta s-a aliat cu Robert Negoiță pentru alegerile locale, astfel că Pro România va susține nou înființatul partid înființat de Primarul Sectorului 3. De cealaltă parte, liderul PSD Marcel Ciolacu nu vede cu ochi buni această aliamță și crede că îl va ajuta pe Nicusor Dan, candidatul PNL și USR-Plus, Nicușor Dan.

Marcel Ciolacu, liderul interimar al PSD, este convins că Ponta „a trădat valorile social-democrate” iar acum „face jocurile PNL”.

Alianța Pro-România- Partidul București 2020 a fost anunțară duminică. Ponta afirmă că Alianţa Pro Bucureşti 2020 se adresează celor care nu vor să voteze „contra” şi care nu doresc să fie prizonieri ai „binomului” PSD-PNL. „Ne-am aliat noi contra doamnei Firea… nici vorbă! Dacă ne era bine şi eram mulţumiţi de ce se întâmpla în PSD, nu plecam”, a declarat Victor Ponta într-o conferinţă de presă comună cu Robert Negoiţă, potrivit PsNews..

„Nu e doar o alianţă între doi oameni care se cunosc de foarte mult timp, ci o alianţă între destul de mulţi oameni”, a mai spus Ponta.

Președintele Pro România susţine că alianţa este o alternativă la cele două mari partide care îşi dispută Primăria Generală a Capitalei, „ciuma roșie” și „ciuma galbenă”.

„Acum suntem într-o criză economică şi socială foarte asemănătoare cu cea din 2012 şi în plus avem o criză medicală fără precedent dar, mai rău ca în 2012, nu există nicio alternativă. Cred că toţi suntem prizonieri şi Bucureştiul e prizonier în bătălia «contra»; trebuie să votăm contra ciumei roşii, contra ciumei galbene care e mai rău ca ciuma roşie. (…) E doar o schimbare între ei, în continuare ajung oamenii primari, miniştri, prim miniştri fără niciun criteriu de competenţă. Ceea ce încerc împreună cu Robert şi cu oamenii care au venit în jurul Pro România şi al noului partid Bucureşti 2020, încercăm să venim cu o proiecţie pe termen mai lung” a declarat Victor Ponta

Ponta a adăugat că, în opinia sa, primarul în funcţie Gabriela Firea „nu va putea să facă mai mult decât din 2016 şi până azi”, iar candidatul susţinut de dreapta, Nicuşor Dan, nu poate face mai mult decât ar fi putut face în 2016.

El spune că cei doi – Firea şi Dan – nu vor putea scăpa de „căpuşele de pe lângă PSD sau PNL”.

„Oricine nu e prizonier al binomului PSD-PNL trebuie să aibă o alternativă în alianţa Pro Bucureşti 2020” a adăugat Ponta, el promiţând „mai puţină politică, 1%, şi 99% rezultate”

Robert Negoiță spune că „era bine și confortabil” să candideze din partea PSD, dar a ales alternativa pentru binele cetățenilor

Victor Ponta aliat cu Robert Negoiță. „Democraţie înseamnă dreptul de a alege şi ca să ne exercităm acest drept trebuie să avem de unde alege. Este un obiectiv al nostru de a propune o alternativă şi nu doar atât, noi chiar ne propunem să fim altfel” a declarat, la rândul său, primarul sectorului 3 al Capitalei, Robert Negoiţă.

Edilul sectorului 3 i-a criticat pe politicienii care stau mult „la televizor”

„Sunt persoane de care ar trebui să fugim pentru că aia înseamnă 99% politică, multă vrăjeală, multă vorbă. (…) Noi când ieşim cu maşina în trafic, nu circulăm pe comunicare. Putem să dăm drumul la radio, să auzim vorbe frumoase dar asta ar putea cel mult să placă urechii, nu nasului, pentru că Bucureştiul se sufocă de lipsă de infrastructură. Avem nevoie în Bucureşti de un primar care să fie omul faptelor, nu al vorbelor” a mai afirmat primarul sectorului 3.

Acesta a adăugat că pentru el „personal” ar fi fost „bine şi confortabil” să candideze din partea PSD, dar susţine că a ales ceea ce este bine pentru alegători.

Robert Negoiţă a criticat PSD, pe care îl acuză de „ticăloşii” şi despre care susţine că speră că se „reformeze.

Related posts

Codrin Ștefănescu îl trage la răspundere pe Ciolacu

Alina Angelescu

Robert Negoiță, demis de prefect. Mandatul de primar la Sectorul 3 a încetat de drept

Alfred Simonis spune că Ponta este un trădător. „Grupul parlamentar al dânsului e format exclusiv din astfel de oameni”

Constantinescu Gabriel

1 comment

Robert Negoiță demis. Nu mai este primar după decizia prefectulului 31 august 2020 at 16:02

[…] Negoiță demis. Robert Negoiță candidează din partea Alianței 2020, formată din ProRomânia și Partidul București […]

Reply

Leave a Comment