Vigilența polițiștilor este la cote maxime, atrage atenția ministrul de interne Marcel Vela, chiar dacă se apropie sărbătorile de Crăciun și Anul Nou. „Avem toleranţă ZERO faţă de infracţionalitate” a scris Marcel Vela pe contul său de Facebook.

Marcel Vela a precizat că au loc 48 de percheziţii în mai multe judeţe pentru recuperarea prejudiciilor şi indisponibilizarea bunurilor obţinute din săvârşirea de infracţiuni sau deţinute ilegal iar vigilența polițiștilor nu va scădea.

„Chiar dacă sărbătorile de iarnă bat la uşă, atrag atenţia tuturor celor care au în intenţie încălcarea legii, că vigilenţa noastră este la cote maxime. Poliţia Română efectuează chiar astăzi 48 de percheziţii domiciliare în Capitală şi în mai multe judeţe din ţară pentru combaterea infracţionalităţii, tragerea la răspundere a persoanelor implicate în comiterea de fapte penale şi protejarea comunităţii de activităţile ilegale. Acţiunile urmăresc recuperarea prejudiciilor şi indisponibilizarea bunurilor obţinute din săvârşirea de infracţiuni sau deţinute ilegal Prin măsurile pe care le luăm suntem hotărâţi să continuăm ofensiva declarată celor certaţi cu legea! Aşa cum am mai spus, avem toleranţă ZERO faţă de infracţionalitate”, a scris ministrul Marcel Vela pe contul său de pe rețeaua de socializare.

Marcel Vela, ministrul Afacerilor Interne, a anunţat recent, că proiectul de reformă al instituţiei pe care o conduce este finalizat şi mai trebuie doar promovat în Parlament, acest lucru urmând a se întâmpla după alegeri.

Proiectul de reformă este finalizat, trebuie doar promovat în Parlament. Nu l-am promovat până în acest moment, deoarece mi se pare corect să aşteptăm rezultatul alegerilor astfel încât noul Parlament să decidă cu responsabilitate şi celeritate ce se va întâmpla în viitor cu această instituţie de elită a României”, a spus Vela, într-o declaraţie de presă la sediul MAI.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *