Fostul premier al României, Viorica Dăncilă, îi cere demisia actualului lider PSD. Aceasta spune că Marcel Ciolacu nu este demn de acest partid. “Adevărul este că Marcel Ciolacu ori nu și-a făcut treaba de președinte al Camerei, ori a închis ochii cu bună știință pentru adoptarea unei legi care ne vinde țara în aceste vremuri grele și complicate. Îi solicit așadar demisia de la conducerea interimară a Partidului Social Democrat, pentru modul rușinos în care a umilit românii!”, spune Dăncilă pe contul ei de Facebook.

Viorica Dăncilă spune că acest demers privind trecerea proiectului de lege nu îi aparține partidului, ci unui singur om: „Niciun membru al Partidului Social Democrat nu susține acest act anti-românesc, iar domnul Iohannis este dator să probeze gravele acuzații făcute la adresa PSD în declarația de presă de astăzi.”.

La doar câteva ore după ce Dăncilă și-a făcut public punctul de vedere, aceasta vine cu reproșuri și la adresa actualului premier. Viorica Dăncilă critică Guvernul Orban spunând: “ Dacă Marcel Ciolacu a închis ochii, nu i-a păsat ori a fost incompetent, la fel a fost cazul și cu Ludovic Orban, care s-a raportat la subiect cu aceeași susținere tacită, nepăsare ori incompetență. Mai mult, nici liberalii importanți din Camera Deputaților n-au făcut nimic pentru a împiedica această jignire gravă la adresa românilor și acest demers de încălcare flagrantă a Constituției României.”.

Criticile Vioricăi Dăncilă nu se opresc aici

Fostul premier îi atrage atenția și președintelui Klaus Iohannis. Aceasta dorește să clarifice faptul că PSD nu este partidul care să fie pus la zid. Dăncilă spune despre partidul social-democraților că apără interesul național și Constituția României mai bine decât o face orice alt partid. “PSD nu primește lecții de la Klaus Iohannis în materie de conștiință românească!”, ține să menționeze Viorica Dăncilă.

Viorica Dăncilă îi cere în continuare demisia lui Marcel Ciolacu de la șefia PSD. Ea crede că iresponsabilitatea de acest fel trebuie plătită cu demisia.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *