Sector 5 Vlad Popescu Piedone

Deputatul Vlad Popescu Piedone a început anul cu alegeri la filiala PUSL din Sectorul 5 al Capitalei. El a fost ales de cei peste 350 de delegați ai partidului ca președinte al celei mai importante filiale PUSL din România.

„Mă simt onorat să văd că de la o întâlnire la alta suntem din ce în ce mai mulți. Acest lucru înseamnă că mesajul nostru, al Partidului Umanist Social Liberal ajunge la tot mai mulți oameni şi că facem lucrurile cum trebuie. Iar încrederea pe care mi-o acordați, să fiu din nou președintele PUSL Sector 5, mă motivează şi mă responsabilizează! Ca de fiecare dată, vă asigur de toată susținerea mea!” a declarat Vlad Popescu Piedone după alegeri.

La eveniment au participat preşedintele executiv al PUSL, primarul Sectorului 5, Cristian Popescu Piedone, preşedintele Forului de Conducere Colegială a PUSL, Grațiela Gavrilescu, secretarul general al PUSL, Simona Man, Bogdan Jelea – vicepreședinte al PUSL şi Lavinia Șandru, Coordonatorul de Comunicare al PUSL.

Piedone Senior intră în cursa pentru București

cristian popescu piedone anunt surpriza posibila candidatura primaria capitalei alegeri locale 2024 885380 jpg

La ședința la care Vlad Popescu a fost ales președinte, tatăl său a avut un discurs care poate reseta lupta politică din București. Piedone Senior a anunțat că va intra în cursa pentru fotoliul de primar general dacă partidele continuă lupta politică și cearta pe funcții.

„Dacă funcțiile publice vă sunt mai importante ca oamenii, ieșiți urgent și definitiv din politică! Dacă sunteți încrezători că cetățeanului îi place circul politic și așteaptă zilnic promisiuni deșarte… înseamnă că nu înțelegeți prezentul! Dacă nu înțelegeți oamenii, n-aveți cum să lucrați în folosul lor!” a declarat Primarul Sectorului 5.

Cristian Popescu Piedone a cerut partidelor să renunțe la orgolii și să anunțe rapid candidat pentru funcția de Primar General în București. El a anunțat că dacă acest lucru nu se va întâmpla urmează să-și pună cei 30 de ani de experiență în administrație în slujba cetățenilor.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *