Vlad Voiculescu nu cunoaște protocoale, ordine din minister
Vlad Voiculescu nu cunoaște protocoale, ordine din minister

Vlad Voiculescu nu cunoaște protocoale, ordine din ministerul pe care îl conduce, dar are timp de „glumițe pe Facebook” consideră secretarul general adjunct al PMP, Ioana Constantin. Nu pricepe nimic din discuțiile cu medicii și nu merge în țară, este de părere reprezentanta Partidului Mișcarea Populară.

Dl. Goe Vlad Voiculescu și-a început ziua de muncă distribuind un sondaj online despre el. Este revoltător și inexplicabil cum un ministru al Sănătății, în plină pandemie, într-o țară cu un sistem de sănătate prăbușit, are timp de glumițe pe Facebook cu sondaje online lansate de televiziuni. Dar nu cunoaște protocoale, ordine din minister, nu merge în teren în țară, nu pricepe nimic din discuțiile cu Ministrul Educației și cu medicii, și-a delegat toate atribuțiile. Povestea cum că acest domn Goe ar fi vreun erou care lucră cu sistemul este o glumă. Dl. Goe luptă, de fapt, în fiecare zi cu propria incompetență și este obsedat de propria imagine”, a scris Ioana Constantin, vineri, pe Facebook.

Vlad Voiculescu nu cunoaște protocoale și ordine. Secretarul general adjunct al PMP a punctat că în continuare avem „un ministru slab și fără capacitate managerială la Ministerul Sănătății”, relatează B1TV.

Reîntoarcerea elevilor la școală trebuie să fie obiectivul principal în această perioadă pentru autorități. Alături de măsuri prin care să readucem la viață HORECA și întreg mediul de afaceri. În continuare nu se testează suficient, în continuare nu avem suficiente paturi la ATI, în continuare bolnavii care suferă de alte afecțiuni nu au acces rapid la serviciile de sănătate. În continuare avem, cinic, un ministru slab și fără capacitate managerială la Ministerul Sănătății”, a adăugat Ioana Constantin.

Gafa lui Vlad Voiculescu. Într-o serie de declarații făcute joi în fața Ministerului Sănătății, Vlad Voiculescu a intrat într-un schimb intens de replici cu jurnaliștii, care reclamau că bolnavii de COVID-19 care au decedat au fost înmormântați dezbrăcați. Ministrul susținea că situația descrisă de reporteri este un „neadevăr” și că „dacă cei de la pompe funebre au înmormântat oameni fără să respecte legea, atunci, da, au făcut acest lucru de capul lor și nu are nimeni din acest minister de ce să își ceară scuze pentru lucrul acesta”.

Cu toate acestea, la câteva zeci de minute distanță, Vlad Voiculescu a revenit cu o declarație, de această dată pe Facebook, și a afirmat că a preluat „o informație parțial greșită” și a recunoscut că în ordinul de ministru se stipulează că o parte dintre cei decedați cu SARS-CoV-2, mai exact cei autopsiați, sunt înmormântați fără haine.

„Tocmai am avut declarații de presă. Din păcate, în cadrul întâlnirii am preluat o informație parțial greșită în dialogul cu reporterii, lucru pentru care îmi cer scuze. Într-adevăr, așa cum mai mulți reporteri au semnalat, o parte a celor decedați – și anume cei autopsiați (!) – conform vechiului ordin de ministru, persoanele decedate în urma infecției cu SARS-CoV-2 «se igienizează, dar nu se efectuează asupra lor manopere de cosmetizare și nici nu se îmbracă, înainte de a fi introduse în sac.» Este o reglementare din data de 6 aprilie 2020 pe care nu o voi comenta ci o voi modifica în cursul zilei de astăzi”, a scris ministrul Vlad Voiculescu pe Facebook, joi, după declarațiile susținute în fața Ministerului Sănătății.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *