Cadouri pentru copiii îngrijiți de Asociația S.O.S. Autism Bihor
Impresionat și inspirat de gestul arbitrului asistent Octavian Șovre, Victor Ciutacu vrea să ofere cadouri de Paște copiilor cu autism.
Într-o postare pe Facebook, Ciutacu a amintit de autograful cerut (și obținut) de Octavian Șovre megastarului norvegian Erling Haaland.
„Întâi, în bună tradiție, a râs lumea de el și i-a cerut pedepsirea. Ulterior, când s-au aflat rațiunile gestului, au apărut, pe rând, admirația, felicitările și solidaritatea. O mulțime de fotbaliști și chiar oameni de media au sărit să ofere, întru licitarea lor pentru îngrijirea copiilor aflați în grija celor de la Asociația SOS Autism Bihor, tricouri personale sau de colecție. Ele vor fi licitate și e bine așa”, consideră Victor Ciutacu.
„Eu sunt (și) mai pragmatic. Și îmi doresc, fără a încerca să parazitez licitațiile caritabile pentru tricouri, să le ofer copiilor, împreună cu voi, un cadou concret de Paște. Motiv pentru care postez aici contul unde puteți dona direct. Aștept, în plus față de generozitatea voastră, dacă doriți să renunțați la discreție (fie și numai în relația cu mine), mesaje private cu sumele donate. Țin acțiunea asta sus până la Paște. Cel care a donat cel mai mult va primi, din partea mea, cadou, tricoul original de joc, cu semnătură, al întemeiatorului Mihai Nesu Foundation, el însuși din Bihor. Repet, nu licitez nimic, ofer un cadou aceluia care se va dovedi, dintre cei care mă urmăresc și (sper) mă apreciază, cel mai generos”, a punctat Victor Ciutacu.
Donațiile pot fi făcute utilizând informațiile următoare:
Beneficiar: Asociația S.O.S. Autism Bihor
IBAN: RO55RNCB0032073280020001
BCR Oradea

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.