Actualitate

Vlad Voiculescu varsă veninul de supărare că nu a candidat la Primăria Capitalei

Vlad Voiculescu varsă veninul de supărare că nu a candidat la Primăria Capitalei. Anul trecut acesta a fost desemnat candidat la Primăria Municipiului București din partea PLUS. La începutul anului 2020, Voiculescu a renunțat la candidatură. În prezent, se pare că Vlad Voiculescu regretă deciziile luate. Acesta lansează un atac la adresa PSD și PNL.

„Știți care este principala diferență dintre trollii PSD și trollii PNL? Primii, cei ai PSD, sunt plătiți din bani privați – banii negri ai celor care primesc contracte de la stat sau cei gri ai partidului. Cei din urmă, ai PNL, sunt plătiți de noi. Lucrează la stat. Deocamdată pe poziții de consilier. Asta pentru că încă nu au avut vreme să mânărească niște concursuri pentru a se “permanentiza” pe posturi din administrație. Verificați voi dacă nu e așa!”, spune el într-o postare pe pagina sa de Facebook.

La doar o oră distanță de la publicarea acestei postări, fostul candidat la Primăria Municipiului București revine cu declarații. Alina Gorghiu este vizată în mod direct. Vlad Voiculescu amintește de perioada în care Gorghiu a fost șef de partid. „La Digi24, doamna Alina Gorghiu zice așa: „Nimeni nu își permite să piardă Bucureștiul.” „Nicușor Dan e un om extraordinar.” Acum 4 ani, Bucureștiul „s-a pierdut” chiar pe mâna dânsei. Ca șef de partid, Alina Gorghiu l-a numit printre alții pe Marian Munteanu candidat la București. În locul lui Nicușor Dan. Completează doamna Gorghiu apoi: „Ne dorim câștigarea Bucureștiului.” „PNL își dorește câștigarea alegerilor.””, spune acesta.

Voiculescu varsă veninul și spune că jocurile politice actuale sunt îngrozitoare. „Ceva pentru oameni își dorește oare PNL? Nu. Dacă o asculți pe doamna Gorghiu nu pare să fie cazul. Deloc. Îngrozitor fel de a face politică. Îngrozitor și atât de comun.”, încheie el.

Related posts

Nicușor Dan anulează un proiect al Gabrielei Firea. Firea: Este crimă ce face acest individ

Alina Angelescu

Rareș Bogdan: Nicușor Dan este omul care o va scoate pe Gabriela Firea din primărie

Constantinescu Gabriel

Gabriela Firea nu se teme de mazilire. „La București am obținut un scor dublu față de alegerile europarlamentare”

Constantinescu Gabriel

Nicușor Dan a fost validat în funcția de primar al Capitalei, după respingerea celor 52 de contestații

Constantinescu Gabriel

Firea se laudă cu deschiderea grădinițelor

Alina Angelescu

Olguța Vasilescu îl atacă pe Nicușor Dan

Alina Angelescu

Leave a Comment