Claudiu Manda și Lia Olguța Vasilescu sunt împotriva Guvernului Orban. Soțul Liei Vasilescu vine cu declarații cu privire la programul de relansare economică.

Astfel, Manda spune că programul celor de la PNL este asemănător cu programul de guvernare al social-democraților. „PNL anunță „marele” program de relansare economică. Dupa 4 luni în care s-au chinuit să scrie pe hârtie un plan de relansare economică, PNL vine cu un program copiat mai mult de 60% după programul de guvernare al PSD. Mai mult, au copiat din programul PSD fără a înțelege însă esența acestui program și cum se corelează componentele sale.”, spune el într-o postare pe pagina sa de Facebook.

Acesta spune că guvernul minte. „Mint când spun că cele trei spitalele regionale vor fi finalizate până în 2027. În aprilie 2020, ministrul Grindă a anunțat semnarea contractelor pentru aceste spitale care au ca termen de finalizare cel puțin 8 ani și 8 luni. În cel mai bun caz vor fi gata in august 2028!”, adaugă Claudiu Manda.

Soțul Olguței Vasilescu susține că 60% din program este copiat. „Au copiat programul Start-UP Nation, programul de construcție de depozite pentru colectarea și sortarea produselor agricole, vouchere pentru rechizitele elevilor, Au copiat propunerea de a se crea un fond de investiții de stat cum era FSDI în programul PSD.”, spune el.

Propunerile liberalilor

Manda prezintă câteva din propunerile celor de la PNL. Printre altele se regăsește și sprijinul persoanelor vulnerabile. „PNL propune sprijinirea persoanelor vulnerabile, o propunere copiată după programul celor 28 de măsuri PSD de relansare economică după pandemie: Propunere PNL: Pachete alimentare și de igienă corporală pentru persoanele vulnerabile Sprijin pentru persoanele aflate în situații de dificultate, risc de sărăcie sau cu venituri precare prin oferirea de pachete alimentare și pachete de igienă corporală; Beneficiari: 1,18 mil. persoane; Buget alocat: 225 mil. euro.”, încheie acesta.

Fiind împotriva guvernului, la fel ca și soțul său, Lia Olguța Vasilescu a distribuit postarea publicată de Claudiu Manda.

 

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *