Codrin Ștefănescu este nemulțumit de Marcel Ciolacu. Fostul secretar general al PSD lansează atacuri la actualul lider interimar al social-democraților de câte ori are ocazia. Ștefănescu s-a declarat în nenumărate rânduri un susținător al lui Eugen Teodorovici.

„PNL i-a cerut public lui Ciolacu sā “se rupā de Liviu Dragnea”! Cererea a fost fācutā pe un ton categoric si a sunat a ordin! Iar Ciolacu a zis “ sā trāiti, servesc patria”! Si de acum, toate cele asumate in programul nostru de guvernare si votate de milioane de români, vor fi anulate! Asa au apārut aberatiile cu anularea cotei unice, desfiintarea Sectiei Speciale, legea imbecilā cu actiunile la purtātor, sustinerea anti-româneascā a stārii de alertā pe termen infinit.”, spune el într-o postare pe pagina sa de Facebook.

Codrin Ștefănescu îl acuză pe Ciolacu. Acesta crede că Marcel Ciolacu colaborează cu liberalii. „PSD a fost acaparat de niste bāieti, Ciolacu este reprezentantul si servul lor oficial! Iar voi, dragi colegi muti si speriati din PSD, vā meritati soarta!”, continuă acesta.

Ștefănescu este nemulțumit de Ciolacu și repetă faptul că este unul dintre susținătorii lui Eugen Orlando Teodorovici pentru șefia PSD. „Eu il voi sustine pe Eugen Teodorovici in speranta cā ne vom recupera partidul. Sau se va alege praful de noi pe mâna voastrā! Decideti voi!”, încheie el.

 

 

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *