vladimir putin
vladimir putin

Vladimir Putin, preşedintele Rusiei, ar suferi de „cancer intestinal în fază terminală”, conform unei surse de la Pentagon citată de tabloidul Daily Star. Aceasta precizează că „faţa umflată” a liderului de la Kremlin sugerează că ia medicamente pentru cancer sau steroizi. Informaţiile nu pot fi încă verificate şi nu au fost confirmate de alte surse.

Sursa Daily Star care este ofiţer militar a precizat că analiştii au studiat comportamentul şi înfăţişarea lui Putin, în vârstă de 69 de ani, şi consideră că preşedintele Rusiei este grav bolnav.

Oficialul american a declarat pentru Daily Star că expresia lui Vladimir Putin, lipsită de zâmbet, arată că suferă constant şi ar putea fi în agonie: „În trecut l-am văzut zâmbind, dar în 2022 sunt puţine poze cu el arătând fericit.

„Oamenii noştri sunt cred cu tărie că este bolnav, deoarece este preocupat de COVID-19 şi îşi ţine personalul la distanţă.”

Faptul că Vladimir Putin este pe moarte l-ar fi putut face mai agresiv sau ar putea explica atacul asupra Ucraina şi dorinţa lui de a rămâne în istorie.

Fostul ministru de Externe al Marii Britanii, care este şi medic, David Owen, l-a acuzat în trecut pe Vladimir Putin că ia medicamente care stimulează muşchii şi a precizat că acest lucru se vede pe faţa sa.

„Dacă luaţi medicamente destinate sportivilor sau steroizi, acestea modifică fizionomia. Pot reduce imunitatea şi te pot face vulnerabil în faţa bolii COVID-19”. a precizat Lordul Owen.

David Owen a declarat pentru Times Radio: „Uitaţi-vă la faţa lui, să vedeţi cum s-a schimbat – acum are o faţă ovală. Oamenii au spuscă ar fi vorba de operaţii plastice sau Botox, dar eu nu cred deloc asta”. Unii experţi au spus că izolarea lui Vlaimir Putin din timpul pandemiei de Covid i-a afectat starea psihică, împingându-l să decidă cu privire la invadarea Ucrainei şi trimiterea a mii de trupe ruseşti peste graniţă, în Ucraina.

Join the Conversation

1 Comment

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *