Anchete

Blocadă politică la meciul anului la Craiova

Meciul anului la Craiova. Bănia fierbe din cauza meciului dintre Universitatea Craiova și Universitatea Cluj. Nu atât meciul este important cât faptul că pentru prima dată Știința poate să evolueze în fața propriilor spectatori.

Compania de Apă vrea suporteri puțini

În acest context mai mulți directori de instituții publice și mai mulți primari au decis să sugereze sau chiar să interzică angajaților prezența pe Stadionul Ion Oblemenco. „Lucrez la Regia de Apă, a venit directorul. Ne-a amenințat că dacă-l prinde pe unu’ la stadion, a doua zi să-și caute de muncă” spune un craiovean nemulțumit de acest tratament.

Compania de Apă Oltenia este o societate fondată de orașele Craiova, Filiași, Segarcea, Bechet și Calafat, comunele Dăbuleni, Breasta, Băilești și Călărași împreună cu Județul Dolj. Așa cum am arătat și aici, societatea gestionează active uriașe.

Ordin de la PSD

Un alt cetățean care are carnet de partid susține că ar fi primit ordin de la PSD să nu meargă nimeni la meciul dintre Universitatea Craiova și Universitatea Cluj. „Am primit ordin de la partid, de la PSD să nu mergem marți la meci, la echipa lui Mititelu” susține omul.

Oficial partidul susține echipa fondată de Mihai Rotaru, dar membrii simpli nu pot să-și reprime iubirea pentru Universitatea. Ei vor să vadă meciul anului la Craiova.

PSD a câștigat primăria sub steagul Universității Craiova

În 2012, Olguța Vasilescu la învins greu pe Antonie Solomon în lupta pentru fotoliul de primar. Lidera PSD a câștigat atunci cu ajutorul Universității Craiova. Ea a angajat apoi Primăria Craiova în procesul penal al lui Mircea Sandu și Dumitru Dragomir.

Iubirea a durat până când Olguța l-ar fi chemat pe Mititelu și i-ar fi cerut să cedeze 51% din club. Acesta nu a vrut, iar Primăria a decis să înființeze o nouă echipă împreună cu un cumătru al lui Hrebenciuc, afaceristul Mihai Rotaru. El este cunoscut pentru mai multe dosare penale legate de retrocedări.

Știința are interzis pe Ion Oblemenco

Primăria a decis ca singura echipă care să joace pe Ion Oblemenco să fie echipa agreeată de partid. Deși zeci de mii de oameni au solicitat autoritățile să permită și Universității Craiova accesul deși evoluează în Liga III-a, consilierii locali PSD au ignorat cererile.

La meciul de cupă de marți, 24 Septembrie 2019 are loc o scăpare. Fiind meci care contează pentru Cupa României, funcționarii primăriei nu au avut loc de întors.

Oamenii sfidează politica – spectacol pe stadion

În ciuda șicanelor meciul de revenire al Universității Craiova pe Ion Oblemenco urmează să fie unul spectaculos. Zeci de mii de oameni și-au anunțat prezența pe stadion. Peluza Sud se pregătește să-și reia locul.

Rețeaua OMV a scos la vânzare biletele la meci. Benzinăriile au fost blocate de zeci de ultrași. La fel, sediul clubului a fost luat cu asalt de suporterii care doresc să vadă echipa revenind pe stadionul pe care a cunoscut consacrarea.

4 comments

S 22 septembrie 2019 at 14:33

Bailestiul este municipiu,nu comuna.

Reply
Razboiul Clonelor: FC U Craiova vs CSU Craiova - LaStadion.EU 22 septembrie 2019 at 17:45

[…] ps: Razboiul Clonelor: FC U Craiova vs CSU Craiova  are un episod nou saptamana viitoare. Intr-un interval de mai putin de 24 de ore, ambele echipe vor avea meci de Cupa Romaniei pe stadionul cel nou al Craiovei. Cine va strange mai multi suporteri si CUM? Sper ca nu vi se pare irelevant numarul suporterilor, mai ales ca urmeaza mai multe randuri de alegeri. Iar CSU este, conform multora, o creatie intai si intai politica. […]

Reply
Luiza sfetcu 22 septembrie 2019 at 22:21

Asta ne a facut sa uram clona CSU si sa iubim FC UNIVERSITATEA sa nu mergem la meciurile clonei si sa ramanem uniti cu adevarata echipa

Reply
Află motivul „de milioane” care l-a adus pe Victor Pițurcă la Craiova. Are legătură cu retrocedările... - Lumea Politică 10 ianuarie 2020 at 14:14

[…] În 09 mai 2019 se înregistrează la Judecătoria Craiova dosarul cu numărul 12692/215/2019. Obiectul era anularea retrocedării pentru terenul lui Pițurcă. În august Victor Pițurcă vine antrenor la clubul de fotbal al Primăriei din Craiova (Nr. echipa înființată în 2013 la Mogoșoaia care în… […]

Reply

Leave a Comment