Radu Mihaiu primarul sectorului 2, vrea să deschidă micile grădini
Radu Mihaiu primarul sectorului 2, vrea să deschidă micile grădini

Calculatoare de gaming fără licitație

Primăria Sectorului 2 își cumpără calculatoare de gaming pentru funcționari. Afacerea a fost parafată fără licitație. Societatea comercială Innovative Web Design SRL din Brașov a publicat în SICAP faptul că are de vânzare două computere Lenovo Gaming Legion. La scurt timp, Primăria Sectorului 2 s-a gândit că ar avea nevoie de niște calculatoare de gaming pentru angajați.

Astfel, pe 15 martie 2023 autoritatea publică a achiziționat, fără licitație, prin SICAP cele două calculatoare. Primăria Sector 2 a acceptat prețul de 21.270 de lei pentru cele două computere. Funcționarii au acceptat și plata computerelor în maxim 30 de zile.

USR-istul Mihaiu cumpără de la un liberal

Firma care livrează computerele  de gaming către Primăria Sector 2 are implicații politice. Primarul USR Radu Mihaiu a ales să cumpere  computerele de la firma liberalului Cristian Uricariu.

Acesta a fost ales consilier local la Ghimbav pe listele PNL. El a demisionat înainte de depunerea jurământului și s-a decis să se dedice afacerilor.

De altfel, până la noi ordine, PNL și USR se află în alianță la Consiliul Local al Sectorului 2 din București.

Afaceri mai mari cu 530% după intrarea la guvernare

Innovative Web Design SRL este o firmă cu doi angajați care a prosperat după ce PNL a intrat la guvernare. Firma are până acum 251 de contracte publice. Până în 2021 firma a fost nerelevantă pe piața de IT&C.

După cimentarea guvernării liberale, Innovative Web Design SRL a înregistrat o cifră de afaceri de 7 milioane de lei în 2021. Rulajul a fost cu 530% mai mare ca în anul precedent.

licitatii uricariu cristian

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *