CE Oltenia

O firmă al cărui patron a fost asociat cu unul dintre oamenii de bază ai Complexului Energetic Oltenia a câștigat un nou contract cu această companie de stat. Valoarea nu este mare, dar importanța este deosebită. Firma va evalua bunurile pe care complexul le pune garanție pentru împrumuturi. Este al 25-lea contract de acest gen încheiat între cele două entități.

Un contract de nici două sute de mii de lei nu ne-ar fi atras atenția dacă nu ar fi făcut parte dintr-un șir lung de înțelegeri comerciale încheiate de o firmă de stat cu același furnizor. Compexul Energetic Oltenia a parafat o înțelegere cu societatea Consulting Company pentru evaluarea bunurilor mobile și imobile care pot să fie puse garanție în favoarea guvernului.

 Cele 25 de contracte între CE Oltenia și firma controlată de către Emanoil Ciobanu

Valoarea nu este mare și se încadrează în marja celor 25 de contracte încheiate în ultimii cinci ani între CE Oltenia și firma controlată de Emanoil Ciobanu.

Consulting Company a mai evaluat în acest an mijloacele fixe puse gaj de CE Oltenia pentru un contract bancar și niște active scoase la vânzare.

În ultimii cinci ani compania a decis prețurile de vânzare ale tuturor activelor de la gigantul energetic aflat în moarte clinică.

Consulting Company a absorbit în 2007 Eurocav Consulting, o firmă în care apărea și Constantin Văduva. Acesta a fost numit în 2012 în Consiliul de Supraveghere al Complexului Energetic Oltenia. Din 2018, fostul asociat al lui Emanoil Ciobanu a devenit șeful serviciului de vânzări și avizări de prețuri din compania de stat.

Constantin Văduva numit în 2012 în Consiliul de Supraveghere al CE Oltenia, fost asociat în firma absorbită de Consulting Company

Conform Actului Adițional, societatea comercială Eurocav Consulting S.R.L. cu sediul în Târgu Jiu, județul Gorj, aparține asociaților după cum urmează:

  • Ciobanu Emanoil cu 250 părți sociale a câte 10 RON fiecare, în valoare totală de 2.500 RON.
  • Văduva Constantin cu 250 părți sociale a 10 RON fiecare, în valoare totală de 2.500 RON.

 

    2.2 asociere cu vaduva

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *