Andra Paraschiv

Secretară manichiuristă și soră de dansatoare din buric sunt calități indispensabile pentru a beneficia de o stipendie de la stat. Sora dansatoarei din buric de la Transelectrica a primit și ea cadou de la PNL. Ea a fost numită în conducerea unei companii importante din București. Fata este manechiuristă și este secretară cu certificat. A trecut în CV-ul oficial că se pricepe bine să posteze pe rețelele sociale. Vă prezentăm o colecție de fotografii. 

Secretară manichiurista administrator special 

Este 7 octombrie, iar trei consilieri generali din București se reunesc pentru a decide conducerea Companiei Municipale de Parking. Firma gestionează toate parcările din capitală. Compania are peste 200 de angajați și rulează un capital de 25 de milioane de lei (5 milioane de euro). Consilierii generali decid numirea a șase administratori provizorii ai acestui colos. 

Printre numele care urmau să gestioneze destinele celor 200 de angajați, bugetul colosal și sistemul de parcare din București o regăsim și pe Andra Gabriela Paraschiv. Fata are o istorie spectaculoasă și un CV care încape pe o singură pagină.

secretară manichiuristă

Secretară cu certificat bună la postări pe rețelele de socializare

Andra Paraschiv a terminat liceul Nichita Stănescu în 2012 și a făcut un curs de „asistent manager”. Ea a luat lecții de secretariat computerizat și de comunicare managerială. Pe scurt, după terminarea liceului, fata putea să fie o secretară cu diplomă emisă de un SRL din București. A ales să fie secretară manichiuristă pentur că sora ei era deja celebră în domeniu.

Concomitent a urmat cursurile Bioterra și a obținut în 2016 o diplomă în Drept. Din 2018, Andra Paraschiv susține că lucrează la Creative SRL ca și consilier juridic. Nu am identificat o firmă cu acest nume, iar în Tabloul Consilierilor Juridici nu am găsit-o pe Andra Paraschiv.

andra paraschiv juristi

Pe pagina de Facebook a fetei scrie că lucrează la Creative Nails School, un fel de studio de pus unghii false. Tot acolo, noua administratoră specială de la Compania Municipală de Parking susține că este angajată și la „Academia” de Make-up Raluca Paraschiv. Această din urmă informație duce investigația la un alt nivel.

secretară manichiuristă și sora dansatoare

Sora Ralucăi Paraschiv – dansatoarea de la Transelectrica

Andra Gabriela Paraschiv este sora mult mai cunoscutei Raluca Paraschiv. Dacă Andra este secretară manichiuristă, sora ei are alte calități. Raluca a devenit celebră după ce s-a aflat că ea a fost angajată la  SMART S.A., o subsidiară a Transelectrica. Este vorba despre compania de stat care asigură mentenanța Sistemului Energetic Național.
Lumea Politică a prezentat pe larg povestea fostei dansatoare din buric angajată cu pile politice la compania de stat. La momentul respectiv, deputatul Pavel Popescu, președintele PNL Sector 4 a negat implicarea politică a Ralucăi Paraschiv. Cu toate acestea, au apărut în spațiul public imagini cu femeia în vreme ce participa la alegerile interne ale organizației conduse de fostul muncitor din Norvegia

paraschiv fetele
Andra și Raluca Paraschiv și-au găsit de lucru la stat imediat ce PNL a ajuns la guvernare

Cât câștigă o secretară manichiuristă numită politic?

Numirea în Consiliul de Administrație al Companiei Municipale de Parking îi aduce Andrei Paraschiv un venit de 5330 lei indiferent de numărul de ședințe la care participă. Asta înseamnă că simpla nominalizare politică a domnișoarei îi bagă în buzunar de patru ori salariul minim pe economie pe care un om neafiliat politic îl încasează după ce muncește opt ore pe zi, cinci zile în fiecare săptămână.

secretară manichiuristă

Ea beneficiază și de plata unei asigurări care să acopere eventualele daune pe care le-ar produce deciziile ei. Acest aspect este important pentru că atunci când pui în management o persoană fără experiență te poți aștepta la pagube.

Contractul de management prevede și posibilitatea decontării anumitor cheltuieli pentru delegații. Prevederea este hilară în condițiile în care eventualele deplasări în interes de serviciu ar putea să fie numai între parcările gestionate de companie.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *