Direcția Generală de Poliție a Municipiului București a deschis licitația pentru atribuirea unui contract cu privire la achiziționarea de servicii de mentenață corectivă și preventivă pentru motocicletelor marca BMW de tip R1200 RT și R850 RT. Obiectul contractului de achiziție publică este reprezentat de achiziționarea serviciilor de mentenanță preventivă, adică revizia tehnică și de mentenanță corectivă, adică reparația motocicletelor. Serviciile achiziționate sunt pentru 56 de motociclete aflate în dotarea DGPMB. Atribuirea se va face prin încheierea unui acord-cadru, pe o perioadă de 18 luni, pentru fiecare lot, cu un singur operator economic.

Ce presupune investiția de peste 7,8 milioane de euro

Acordul-cadru este împărțit în 3 loturi. Lotul 1 al contractului presupune serviciile de mentenanță preventivă și corectivă pentru 33 de motociclete marca BMW de tip R1200 RT. Estimările cantităților minime și maxime ce vor face obiectul acordului-cadru sunt de minim 2 revizii și de 2 reparații și de maxim 66 de revizii și 100 de reparații. Motocicletele sunt fabricate în anul 2007 iar combustibilul utilizat pentru acestea este benzina. Valoarea totală a lotului este de 24,2 milioane de lei, fără TVA, adică 4,9 milioane de euro, plus TVA. Practic, serviciile pentru o singură motocicletă au o valoare de 733 de mii de lei, fără TVA, adică 148 de mii de euro, fără TVA. Pentru o singură lună a acordului-cadru valoarea serviciilor este de peste 8.000 de euro, fără TVA, pentru o singură motocicletă.

Lotul 2 al contractului presupune serviciile de mentenanță preventivă și corectivă pentru 21 de motociclete marca BMW de tip R1200 RT. Estimările cantităților minime și maxime ce vor face obiectul acordului-cadru sunt de minim 2 revizii și 2 reparații și de maxim 42 revizii și 60 reparații. Motocicletele sunt fabricate în anul 2014 și respectiv 2018, iar combustibilul utilizat pentru acestea este benzina. Valoarea totală a lotului este de 12,3 milioane de lei, fără TVA, adică 2,4 milioane de euro, plus TVA. Astfel, serviciile pentru o singură motocicletă au o valoare de 585 de mii de lei, fără TVA, adică 118 mii de euro, plus TVA. Pentru o singură lună a acordului-cadru valoarea serviciilor este de peste 5.500 de euro, pentru o singură mototicletă.

Lotul 3 al contractului presupune serviciile de mentenanță preventivă și corectivă pentru 2 motociclete marca BMW de tip R850 RT. Estimările cantităților minime și maxime ce vor face obiectul acordului-cadru sunt de minim 1 revizie și 1 reparație și de maxim 4 revizii și 8 reparații. Motocicletele sunt fabricate în anul 2002, iar combustibilul utilizat pentru acestea este benzina. Valoarea totală a lotului este de 2,2 milioane de lei, fără TVA, adică 445 de mii de euro, plus TVA. Astfel, serviciile pentru o singură motocicletă au o valoare de 1,1 milioane de lei, fără TVA, adică 222 de mii de euro, plus TVA. Pentru o singură lună a acordului-cadru valoarea serviciilor este de peste 24 de mii de euro, fără TVA, pentru o singură motocicletă.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *