Cristian Popescu Piedone

Plecat din postul de primar după tragedia de la Colectiv, Cristian Popescu Piedone pare să recapete Sectorul 4 bucată cu bucată. În spate stau aranjamente politice și jocuri de culise.

L-a impus în Sectorul 4 pe asociatul copiilor săi

Băluță intră în alegeri cu Iulian Constantin Cârlogea pe locul doi pe lista de consilieri. Practic, acesta va fi al doilea vice-primar social democrat dacă acest partid câștigă confortabil alegerile. Cârlogea este trimisul lui Piedone pe listă.

El a fost asociat cu fiul lui Piedone, Vlad Popescu la discoteca Complexului Turistic Capra Neagră din Poiana Brașov. Cei doi au preluat localul prin intermediul firmei God Trust Enterprises SRL. Firma a fost cedată în 2013 către Ana Maria Popescu, sora lui Vlad și fata lui Cristian Popescu Piedone.

Cârlogea a mai fost asociat și cu Tita Octavian-Daniel, un cunoscut al achizițiilor publice din România. Cei doi au deținut împreună compania de pază Orion Security.

„Unsul” lui Piedone pe lista lui Băluță este un om bogat. El are patru apartamente și o casă de locuit. Cârlugea deține trei mașini de epocă. El a vândut în acest an un apartament și o casă cu suma de 250.000 de euro.

Băluță a făcut pace cu Piedone

Oficial Piedone candidează în Sectorul 5 unde încurcă lucrurile pentru social-democratul Daniel Florea și fostul primar Dan Marian Vanghelie. Neoficial, Cristian Popescu Piedone a bătut palma cu Daniel Băluță.

Faptul că fostul primar al a impus asociatul copiilor pe lista lui Băluță arată cât de mult au evoluat relațiile dintre cei doi. Practic, Daniel Băluță a cedat în fața fostului primar. Condamnările repetate ale lui Piedone (8,6 ani în dosarul Colectiv și 1 an pentru conflict de interese) nu l-au făcut pe acesta să piardă din putere.

Listă de familie la PSD Sector 4

Colaborarea dintre Băluță și Cristian Popescu Piedone, primarul condamnat pentru tragedia de la Colectiv, este mai amplă. PPUSL a primit două locuri eligibile pe lista lui Băluță. Pe locul 9 pe listă se găsește Andreea Alice Cârlogea. Ea este soția fostului Comisar General Adjunct al Gărzii Naționale de Mediu, Liviu Cârlogea.

De asemenea, fata este și sora lui Iulian Cârlogea, asociatul lui Vlad Popescu Piedone și viitorul ei coleg din Consiliul Local al Sectorului 4. Soțul Andreei Cârlogea este deja angajat la ADP Sector 4, firma care după plecarea lui Goleac a devenit Totul Verde SA.

 

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *