Bugner, USR
Antoneta Bugner

De profesie psiholog, Bugner Antoneta Georgeta Alexandra a intrat în politică abia când a ieșit la pensie. În 2016, Georgeta Bugner a candidat pe listele Uniunii Salvați România (USR) pentru un post de consilier local la primăria sectorului 2, pe care l-a și obținut.
Potrivit declarației de avere din anul 2016, la acea vreme Georgeta Bugner era proprietara a două apartamente situate în București: unul de 96 mp, achiziționat în 1978 și unul de 130 mp, moștenit în 2012.
De asemenea, Antoneta Bugner deținea și jumătate dintr-o casă de vacanță aflată în celebra localitate Fierbinți. În 2017, Bugner Antoneta Georgeta Alexandra a vândut apartamentul moștenit, precum și partea sa din casa de vacanță, obținând 139.000 de euro, sumă pe care precizează că a cedat-o copiilor săi, în vederea achiziționării unor locuințe.
Totuși, în declarația de avere depusă în 2018, Alexandra Bugner a adăugat un apartament de 25 mp, achiziționat în anul 2017.
În 2018, Bugner Antoneta Georgeta a câștigat aproape 6.000 de lei din indemnizația de consilier local la primăria sectorului 2 și 20.000 de lei din pensie.
Pe lângă funcția de consilier local la primăria sectorului 2, Georgeta Antoneta Bugner deține și funcția de președinte al Fundația Donatorilor Benevoli de Sânge. Deși brandul ONG-ului este cunoscut, rulajele financiare are fundației sunt infime. În 2017 prin conturile entității controlate de Bugner au trecut numai 16.000 de lei.
Georgeta Alexandra Bugner este născută pe 7 iulie 1954 și a lucrat la IPROCHIM București institut de inginerie chimică specializat în elaborarea documentațiilor tehnice și economice necesare pentru dezvoltarea industriei chimice și petrochimice din România. În 2015 ea s-a judecat cu, Casa de Pensii pentru a-I adăuga la venituri și primele pe care le-a încasat la institut. Fiul ei, Alexandru Horia Bugner este la rândul său implicat în campania de donare a sângelui organizată de mama sa. El este și militant, în 10 decembrie 2011 acesta a fost amendat de Jandarmeria Română.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *