10 membri de la tineretul USR s-au transferat la PSD. PSD Botoșani a anunțat pe 11 iulie că 10 membri de la tineretul USR au intrat în PSD. Ce a declarat unul dintre ei?

“Alaturi de PSD Botosani imi doresc transformarea tuturor proiectelor necesare municipiului nostru in realitate. Avem solutii durabile si moderne la problemele Botosaniului. Avem raspunsuri credibile la asteptarile si nevoile tuturor cetatenilor. Impreuna cu colegii din PSD, urmarim sa facem tranzitia spre modernitate intr-un mod realist si pragmatic. Ii asteptam alaturi de noi pe toti tinerii care dau dovada de competenta, integritate si constiinta civica! Dupa un an de zile, USR ca partid nu a reusit sa faca trecerea de la grup civic la un partid politic. Cred ca inca a ramas la faza aceea ca s-a nascut in strada si cred ca tot acolo a ramas. Nu am vazut nimic intr-un an de zile, a fost refuzul de a intra la guvernare, adica eu mi-as fi dorit sa fie mai implicat. Nu cred ca stand pe tusa si sesizand derapaje este solutia. Este doar o decizie personala, nu m-am certat cu nimeni, le doresc multa bafta in campania electorala”, a declarat unul dintre tinerii care a semnat adeziunea la PSD.

Anunțul făcut de PSD Botoșani

Anunțul a fost făcut pe pagina de Facebook a PSD Botoșani. ” Din ce în ce mai mulți tineri vin către PSD Botoșani. Nu sunt nici primii și nici ultimii. Toți tinerii botoșăneni sunt oameni valoroși, cu energie, cu idei și îi așteptăm pe cât mai mulți, alături de noi pentru a-și pune în practică toate proiectele de schimbare a municipiului Botoșani. Ușa noastră este și va fi mereu deschisă pentru cei care vor să vină să pună umărul la dezvoltarea comunității locale. Încurajăm performanța și susținem toate ideile prin care putem să punem în mișcare municipiul Botoșani.”, conform postării PSD Botoșani de pe Facebook.

 

Leave a comment

Lasă un răspuns Anulează răspunsul