ciolacu

Alina Gorghiu atacă PSD. Fosta șefă a PNL lansează acuzații grave la adresa social-democraților. Ea cere inclusiv demisia unor oameni din partid.

„Ciuma roșie si-a dat masca jos!!! Cer conducerii PSD să îi zboare urgent din partid pe responsabilii de postarea mizerabila în care românii sunt făcuți „ciumații Europei”!!! Este inacceptabilă o asemenea mârlănie față de suferința celor care pătimesc din cauza noului coronavirus! Mai ales că știm bine cu toții cum pesediștii au sabotat fiecare măsură a Guvernului de combatere a bolii. Și cum o scaldă și acum cu legea carantinei. Pentru că PSD din prima secundă în care a început criza sanitară în România și-a dorit ca numărul de îmbolnăviri să fie mare, ca aceasta să nu poată fi gestionată, ca Guvernul Orban să eșueze, doar pentru câștigul lor electoral.”, spune ea într-o postare pe pagina sa de Facebook.

Alina Gorghiu atacă PSD și vorbește despre amânarea votului în Senat. „Iar amânarea de astăzi a votului în Senat pentru o lege atât de importantă pentru sănătatea oamenilor denotă iresponsabilitate și nepăsare! Ca să aibă loc ședința CEx înainte? Pai stă sănătatea publică în loc de domnul Ciolacu care vrea să se pună la adăpost de criticile contracandidatului său cu votul CEx-ului?! Dacă mai aveau un gram de moralitate, ar fi convocat CEx inainte de votul de la Camera Deputatilor! Văd că CEx nu lucrează sâmbăta, deci, dacă sunteți îngrijorați pentru sănătatea voastră, trebuie să stați așa până luni, cel mai devreme, când boierii de la PSD au timp să-și miște fizicul la ședință. Că doar online ce sens are în epoca digitalizării?!”, adaugă aceasta.

Gorghiu dă vina pe opoziție

Senatoarea aduce aminte internauților că Guvernul Orban și-a dorit să ia toate măsurile necesare pentru a nu ajunge într-o stare pe care o putem regreta. Ea dă vina pe opoziție și crede că cei de la PSD au avut interese politice. „Nu uitați: legea permite ca, într-o situație de epidemie, autoritățile competente să dispună măsuri simple: izolare la domiciliu, carantină!”, încheie Gorghiu.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *