Florin Cîțu a precizat că în 2021 nu se vor mai acorda vouchere de vacanță angajaților din sistemul bugetar pentru în anii trecuți, respectiv în 2019 și 2020, acestea nu au fost folosite. Potrivit lui Florin Cîțu, citat de Digi24,  s-a decis s-a decis ca voucherele de vacanță care ar fi trebuit să fie emise anul acesta vor fi emise anul viitor.

Florin Cîțu explică de ce nu se vor da vouchere de vacanță în 2021: „În 2019 și 2020 nu au fost folosite”

„În România, astăzi, au fost prelungite voucherele de vacanță emise în 2019 și cele din 2020, ceea ce înseamnă că în economie sunt 2,4 miliarde de lei vouchere de vacanță care nu au fost folosite, pentru că știți foarte bine, pe de o parte industria ne spune că anul trecut a fost criză, deci nu puteau fi folosite vouchere de vacanță, pe de altă parte”, a spus Florin Cîțu.

„Am dat voie să fie folosite anul acesta. De aceea, voucherele de vacanță care ar fi trebuit să fie emise anul acesta vor fi emise anul viitor și avem această economie la buget”, a explicat Florin Cîțu.

Premierul Florin Cîțu a declarat sâmbătă că nu este de acord să fie schimbat modul de calcul al ratei de incidență, așa cum vrea Ministerul Sănătății, dacă nu sunt argumente științifice pentru a face această modificare, în condițiile în care cifrele de acum arată o gestionare bună a pandemiei cu măsuri care au ținut cont de actuala formulă de calculare a ratei de incidență.

 Cîțu nu este de acord cu schimbarea modului în care se calculează rata de incidență, așa cum vrea Vlad Voiculescu

Florin Cîțu a trimis din nou sâmbătă săgeți către Ministerul Sănătății și a recunoscut că are discuții în contradictoriu cu Vlad Voiculescu, dar susține că nu ar fi vorba despre tensiuni și că nu ia în calcul „în acest moment” remanierea.

Join the Conversation

1 Comment

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *