Gabriela Firea, război cu Clotilde Armand: A depus plângere împotriva retragerii finanțării pentru cele patru spitale din București

Gabriela Firea spune că a depus plângere panală pentru revocarea hotărârii consilierilor PNL, USR-PLUS, PMP, de a tăia finanțarea a patru mari spitale din Sectorul 1.

„Am depus la Prefectura Capitalei Plangere prealabila pentru revocarea Hotararii consilierilor PNL, USR – Plus, PMP, la initiativa noului primar al Sectorului 1 – un om politic iresponsabil, fārā milā de oameni -, de a tāia finantarea a 4 mari si importante spitale”, a scris Gabriela Firea pe Facebook.
„Nu ne oprim aici!Dupā audienta de azi, la prefectul Municipiului Bucuresti, în functie de rāspuns, îi vom apāra pe cetatenii care au nevoie sa fie diagnosticati si tratati la aceste spitale si în contencios – administrativ, la Tribunalul Bucuresti.Oamenii politici fārā pic responsabilitate trebuie sa fie sanctionati”, a scris Gabriela Firea pe Facebook.

Gabriela Firea cere demisia lui Vlad Voiculescu de la Ministerul Sănătăţii

Gabriela Firea, prim-vicepreşedinte al PSD, a cerut demisia ministrului Sănătăţii, Vlad Voiculescu, pe motiv că acesta ar fi „un veritabil subminator al campaniei de vaccinare” împortiva Covid-19, pe care „o decredibilizează prin minciuni penibile”.

„Cerem demisia ministrului USR-Plus al Sănătăţii, Vlad Voiculescu, care se dovedeşte un veritabil subminator al campaniei de vaccinare, pe care o decredibilizează prin minciuni penibile, precum cea că Japonia, spre deosebire de România, n-ar avea acces la vaccin şi de aceea, vezi Doamne, nu-şi vaccinează populaţia. În realitate, mai multe ţări dezvoltate între care Japonia, Taiwan, Noua Zeelandă, Australia, Coreea de Sud, au amânat deliberat vaccinarea populaţiei pentru a aştepta noi rezultate ale testelor clinice şi pentru a vedea ce se întâmplă în ţările care îşi vaccinează deja cetăţenii”, a scris Gabriela Firea miercuri pe Facebook.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *