Prim-vicepreședintele PSD, Gabriela Firea, a acuzat, joi, Guvernul Cîțu că decide „restricții care frizează absurdul” fără să le explice, referindu-se la măsura interzicerii circulației publice cu o oră mai devreme, de la 22.00, în loc de 23.00.

„Care este rostul interzicerii circulației publice mai devreme cu oră, respectiv aplicarea interdicției de la ora 22:00 față de 23:00 cum era înainte? Ce se poate întâmpla în această oră? Cine, cum, când, unde ar putea fi un risc sporit de contaminare în intervalul de la 22:00 la 23:00?!”, a scris Gabriela Firea pe Facebook.

Gabriela Firea vrea explicații pentru interzicerea circulației mai devreme cu o oră

Firea susține că „guvernanții” au anunțat în mai multe rânduri această interdicție dar „n-au catadicsit să dea o minimă explicație”.

„Nu le pasā de oameni, de soarta lor, de probusirea economiei, de pierderea locurilor de muncā! Guvernul Cîțu continuă practica nefastă a instituirii unor restricții care frizează absurdul, deloc explicate, ceea ce subminează și mai tare încrederea populației în toată campania anti-COVID”, a mai scris Gabriela Firea.

 Firea, război cu Clotilde Armand

Firea spune că a depus plângere panală pentru revocarea hotărârii consilierilor PNL, USR-PLUS, PMP, de a tăia finanțarea a patru mari spitale din Sectorul 1.

„Am depus la Prefectura Capitalei Plangere prealabila pentru revocarea Hotararii consilierilor PNL, USR – Plus, PMP, la initiativa noului primar al Sectorului 1 – un om politic iresponsabil, fārā milā de oameni -, de a tāia finantarea a 4 mari si importante spitale”, a scris Gabriela Firea pe Facebook.
„Nu ne oprim aici!Dupā audienta de azi, la prefectul Municipiului Bucuresti, în functie de rāspuns, îi vom apāra pe cetatenii care au nevoie sa fie diagnosticati si tratati la aceste spitale si în contencios – administrativ, la Tribunalul Bucuresti.Oamenii politici fārā pic responsabilitate trebuie sa fie sanctionati”, a scris senatoarea Gabriela Firea pe Facebook.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *