Nicușor Dan
 Răspunsul lui Nicușor Dan, întrebat dacă „s-a certat cu frizerul”: „Să facem un sondaj”

 Nicușor Dan, primarul general al Capitalei, a propus în glumă un sondaj de opinie să vadă dacă bucureștenii l-ar vrea tuns scurt. Aceasta a fost replica la întrebarea unui jurnalist, în timpul conferinței de presă de vineri de la Primăria Capitalei.

„Vă schimbați coafura? V-ați certat cu frizerul?”, a fost întrebarea unui jurnalist, în condițiile în care Nicușor Dan a apărut la conferința de presă cu părul vizibil mai lung decât în momentul în care a fost ales la Primăria Capitalei, în 2020,scrie Digi 24.

Haideți să facem un sondaj în rândul bucureștenilor, să vedem dacă ar trebui să mă tund”, a fost răspunsul lui Nicușor Dan, care a început să râdă când a auzit întrebarea.

Dezinsecția și tratamentul împotriva căpușelor ar putea începe de săptămâna viitoare în București, a declarat primarul general, Nicușor Dan, care a recunoscut că există „o restanță” la acest capitol.

Săptămâna viitoare ar putea începe procedurile de dezinsecție, deratizare și dezinfecție în parcurile din București, după ce oamenii s-au plâns din cauza căpușelor și a șobolanilor, a declarat Nicușor Dan într-o conferință de presă, potrivit B1TV.

„Avem o restanță cu dezinsecția, deratizarea, dezinfecția, cu gropile și cu iarba din parcuri. Săptămâna viitoare o sa rezolvăm, încep să rezolvăm aceste probleme. Am avut o problemă cu bugetul, cu întârzierea aprobării lui și faptul că aceste servicii erau prestate de”, a spus Niușor Dan, potrivit Digi 24.

„Companiile municipale nu au fost finanțate, nu mai au oameni, utilaje, ITP, sunt chestiuni tehnice care au făcut ca aceste chestiuni tehnice care au făcut sa întârzie. Avem banii și o să încep să rezolvam restantele. Dezinsecția,dezinfecția, deratizare, am avut o ședință de consiliu în care am aprobat planul anual. Trebuia ca compania municipală să ne spună dacă poate să îl îndeplinească, dacă nu, mergem cu achiziție publică”, a mai spus Nicușor Dan.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *