Adrian Streinu Cercel se alătură lui Rafila. Medicul candidează la Senat pe listele PSD
Actualitate

Adrian Streinu Cercel se alătură lui Rafila. Medicul candidează la Senat pe listele PSD

Adrian Streinu Cercel se alătură lui Rafila. Managerul Institutului de Boli Infecțioase, Matei Balș, ar putea fi locul doi pe listele PSD la Senat, potrivit unor surse politice. Lista va fi deschisă de fostul primar al Capitalei, Gabriela Firea.

Streinu a fost demis în aprilie de la șefia Comisiei de management clinic și epidemiologic al COVID 19 din Ministerul Sănătății. Profesor Cercel a fost dur criticat în spațiul public după ce a propus izolarea totală a persoanelor peste 65 de ani.

Întrebat dacă se află pe listele social-democraților, Adrian Cercelu a răspuns: “NU ÎNCĂ! Nu am o idee clară”, a declarat Adrian Streinu Cercel pentru Gândul.ro.

În luna august, fostul primar al Capitalei, Gabriela Firea, a acordat, diplome de „Cetățean de Onoare al Capitalei” unui număr de 30 de medici, printre care și profesorului Adrian Streinu Cercel.

„Eroii zilelor noastre nu mai pleacă la bătalii, însă luptă cu toate forțele pentru salvarea vieților oamenilor. Eroii zilelor noastre poartă halate albe și lucrează ore lungi într-o cursă contracronometru pentru a ne îngriji pe noi, semenii lor”, declara Gabriela Firea.

Rafila s-a înscris în PSD

Alexandru Rafila, reprezentatul României la OMS, s-a înscris în PSD și candidează la alegerile parlamentare pe listele partidului. Anunțul a fost făcut într-o conferință comună de presă, la care a participat și președintele PSD, Marcel Ciolacu.

Related posts

PSD pregătește încă două moțiuni simple. Care sunt miniștrii vizați

Lucian Romașcanu a spus când se va stabili data votului pe moțiunea de cenzură

Constantinescu Gabriel

Testarea în masă pentru coronavirus, făcută în București, în fața blocului. Explicațiile lui Adrian Streinu Cercel

Klaus Iohannis anunță: Alegerile parlamentare au fost stabilite conform legii şi vor avea loc pe 6 decembrie

Andrada Ionescu

EXCLUSIV. Dosar nou pentru Olguța Vasilescu!

Mircea Azar

Alexandru Rafila: Știu multe persoane care s-au întors infectate de pe litoral

Constantinescu Gabriel

1 comment

Adrian Streinu Cercel, locul doi la Senat pe lista PSD București. Gabriela Firea deschide lista - Lumea Politică 18 octombrie 2020 at 16:47

[…] Adrian Streinu Cercel se alătură lui Rafila.… […]

Reply

Leave a Comment