Alexandru Rafila este suspect de coronavirus, după soție
Alexandru Rafila este suspect de coronavirus, după soție

Medicul Alexandru Rafila este suspect de coronavirus, după ce soția lui a fost testată pozitiv, luni. Medicul așteaptă și el rezultatul testului și s-a izolat la domiciliu. Rafila este propunerea de premier avansată de PSD.

Medicul microbiolog propus de PSD pentru postul de premier a confirmat informația pentru g4media.ro. Specialistul s-a testat și el, însă rezultatul nu a venit încă, relatează B1TV.

Medicul Alexandru Rafila este suspect de coronavirus. Alexandru Rafila s-a aflat la sediul PSD, duminică în seara alegerilor parlamentare, împreună cu membrii partidului, și ținut un discurs, după anunțarea rezultatelor la exit-poll-uri. Rafila este unul din numele anunțate de Marcel Ciolacu ca fiind propunerea de premier cu care PSD se va prezenta la Cotroceni. Luni a anunțat că Alexandru Rafila este cel cu care dorește să conducă România.

Alexandru Rafila susține vaccinarea pe scară largă, ca fiind singura modalitate de a opri propagarea SARS-COV-2.

Medicul i-a îndemnat pe cetăţeni să se vaccineze „indiferent de apartenenţa sau de simpatiile politice”.

„Vaccinarea împotriva infecţiei cu noul coronavirus este cu siguranţă o misiune la care trebuie să participăm cu toţii. Nu trebuie folosită politic, este profund greşită asumarea politică a acestei chestiuni. Oamenii din România trebuie să se vaccineze indiferent de apartenenţa sau de simpatiile politice, iar debutul campaniei de vaccinare, care trebuie să înceapă, bineînţeles, cu informarea, trebuie să evite gafe cum au fost cele legate de solicitarea listelor cu persoane care doresc să se vaccineze în condiţiile în care nu avem informaţii despre vreun vaccin care să fi fost încă autorizat. (…) Aşteptăm informaţii şi atunci oamenii trebuie mobilizaţi, trebuie informaţi, dar ei trebuie convinşi prin transparenţa unei campanii, prin profesionalismul unei campanii. (…) Nu vaccinarea în sine este importantă, ci succesul unei astfel de campanii care ne readuce într-un interval de 9-12 luni la o viaţă normală”, a spunea Alexandru Rafila.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *