alexandu rafila
ALEXANDRU RAFILA

Ministrul Sănătății, Alexandru Rafila, ia în calcul demisia, dacă certificatul COVID nu se adoptă rapid, au declarat surse social-democrate pentru tabloidul Libertatea. „PSD și-a făcut datoria”, a reacționat Rafila marți seară, 21 decembrie, la Parlament.

În ședința coaliției de luni dimineață, care a durat numai 20 de minute, social-democrații au cerut ca certificatul COVID să intre în vigoare în cel mai scurt timp. Acest lucru se poate face numai dacă premierul Nicolae Ciucă își va asuma răspunderea în Parlament. Liberalii nu sunt însă de acord.

Ce spune Rafila: PSD și-a făcut datoria

Marți seară, Alexandru Rafila a declarat la Parlament, după ce a fost prezent în Comisiile reunite de buget-finanţe pentru avizarea bugetului pe 2022 al Ministerului Sănătăţii, că el nu a spus că vrea să demisioneze, ci doar că „am facut un apel la responsabilitate. Atât. Certificatul verde trebuie să treacă cât mai repede”.

„Dacă nu trece Certificatul verde, avem cu toții o problemă. Nu suntem responsabili pentru ce se întâmplă. PSD și-a făcut datoria, a venit cu acest proiect, suntem dispuși să îl susținem. PSD nu trage de timp, din moment ce a făcut această propunere”, a mai spus Alexandru Rafila.

Join the Conversation

1 Comment

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *