Amânarea ratelor la bănci poate fi o capcană. Sunt mulți profitori în criza coronavirusului, spune avocatul Gheorghe Piperea
Amânarea ratelor la bănci poate fi o capcană. Sunt mulți profitori în criza coronavirusului, spune avocatul Gheorghe Piperea

Amânarea ratelor la bănci în criza coronavirusului poate fi o capcană pentru români, consideră avocatul Gheorghe Piperea. Avocatul specializat în litigii financiara le cere cetățenilor să citească foarte atent actele semnate cu banca.

”Am o foarte importanta avertizare pentru toți cei care aplicați pentru facilități fiscale și ajutoare financiare de la stat pentru traversarea perioadei de criză. La fel și pentru toți cei care cereți băncilor si furnizorilor de utilități păsuiri la plată și reducerea poverii datoriei.

Atentie mare ce semnați. Mai ales declaratiile pe proprie raspundere din care rezulta ca sunteti in dificultate financiara trebuie semnate cu mare grijă. Evident ca, daca ati fost trimisi in somaj tehnic sau vi s-a inchis afacerea ca urmare a unei ordonante militare, nu va avea nimeni nimic de obiectat. Dar nu si in nenumăratele alte situații în care vă puteți afla” a scris Gheorghe Piperea pe contul său de Facebook.

Amânarea ratelor la bănci. Criza este o perioadă profitabilă pentru anumite persoane, consideră Piperea.

„Dupa criza, vanatoarea de profitori sau de “profitori” de pe urma eforturilor (anemice) ale statului de ajutor financiar si social va fi noua si îmbunătățita luptă anti-corupție, noul motiv de rescriere a protocoalelor secrete între justitiție și serviciile de “intelligence” românești*. Si cati politicieni si cate ong-uri care acum soneaza se vor trezi atunci la o noua si profitabila!

*servicii care, deși au bugete de 600 de milioane de euro anual, nu au fost capabile să îl convingă pe Johannis să ia măsuri din timp, pentru a limita efectele epidemei; reamintesc că, acum mai puțin de o lună, pandemia era, oficial, o simplã rãcealã, care nu justifica abandonarea “luptei” pentru alegeri anticipate, “lupta” in care fusese trimis la inaintare pateticul si jenantul Cãtu, pentru a fi trantit in parlament.

(dupa o idee a dnei Ruxandra Andriciuc)”, a scris avocatul pe Facebook.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *