Andrei Caramitru a fost amendat cu 3.000 de lei de către CNCD
Andrei Caramitru a fost amendat cu 3.000 de lei de către CNCD

Andrei Caramitru a fost amendat cu 3.000 de lei de către Consiliul Naţional pentru Combaterea Discriminării, pentru un mesaj considerat discriminator la adresa votanților PSD. Andrei Caramitru scrisese pe Facebook, anul trecut, că votanții PSD sunt “eșuați” și pensionari conspiraționiști care doresc “să-i pedepsească pe toți cei care nu sunt la fel de eșuați ca ei”.

Andrei Caramitru a fost amendat. Sancţiunea a fost aplicată pentru afirmaţiile discriminatorii făcute de Andrei Caramitru, fiul actorului Ion Caramitru, la adresa votanţilor PSD, în noiembrie 2020. Decizia CNCD a fost luată în unanimitate, în şedinţa de miercuri, 24 martie, în urma autosesizării instituţiei, relatează B1TV.

Cine Votează PSD?…Cei care sunt eșuați. Pierduți undeva într-un sat, fără bani, fără prieteni, fără educație, fără job bun. Pensionari care urăsc pe tineri și “schimbările” din jur – atât de plini de ură ca pana și familia lor fuge de ei…

Și votează isteric ca sa pedepsească oculta, elita condusă de Soros și Bill Gheitz, sa pedepsească “sexo-marxiștii” de prin orașe care lucrează în IT, sa pedepsească intelectualii. Sa pedepsească adică pe toți cei care nu sunt la fel de eșuați ca ei. Pentru că sunt convinși ca de fapt e o mare conspirație – oculta ii vrea săraci cumva. Cineva are ceva cu ei domne…

Leneși și proști. Dar mulți. De asta trebuie sa ieșim toți la vot de fiecare data ca altfel ajungem rău de tot”, a scris Andrei Caramitru pe Facebook.

Leave a comment

Lasă un răspuns Anulează răspunsul