Angajații primăriei din Slobozia stăteau cu orele pe Netflix, a reieșit în urma unui control. Controlul efectuat în rețeaua internă a primăriei din Slobozia a arătat că angajații aflați în timpul programului accesau internetul pentru a se uita pe Netflix ori pentru rețelele de socializare precum Facebook ori TikTok.

Angajații primăriei din Slobozia, fani Netflix. Primarul orașului, Dragoș Soare, a decis să restricționeze accesul la internet către site-uri care nu au legătură cu activitatea Primăriei. Acum, funcți­onarii publici au acces la internet doar în interes de serviciu, relatează publicația locală independent și G4Media.

„Am făcut în așa fel încât să renunțăm la tot ce înseamnă activități care implică hobby-uri în timpul programului de lucru. S-a limitat accesul la acele platforme și site-uri care nu aveau legătură cu munca. Poate unora nu le convine, dar trebuie să înțeleagă faptul că lucrăm pentru cetățeni și trebuie să-i ajutăm atunci când au nevoie de noi! Nu poate fi amânată o solicitare doar pentru că cineva nu are chef să-și facă treaba, pentru că urmărește postările colegilor pe rețelele de socializare sau se uită la filme…»” a declarat primarul Dragoș Soare.

Mai mult, el a amenințat că funcționarii cu abateri repetate ar putea fi concediați.

Image by tomasi from Pixabay

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *