Image default
Actualitate

Avalanșă de înscrieri în AUR. George Simion vrea să câștige alegerile din 2024

George Simion a anunțat un număr foarte mare de înscrieri în AUR. Astfel, în ultima perioadă în AUR s-au înscris 40.000 de noi membri, spune unul dintre liderii Alianței pentru Unirea Românilor (AUR).

„E binevenită toată lumea să ni se alăture, să participe alături de noi pentru că vom avea multe acțiuni și pentru că bătălia adevărată pentru România abia acum începe”, spune Simion într-un clip postat recent pe rețelele de socializare.

Totodată, după avalanșa de înscrieri în AUR, George Simion precizează că noii membri trebuie să îndeplinească anumite condiții.

„Veniți dacă vreți să dați ceva pentru țară, nu dacă vreți să luați (…) Nu avem nevoie de oameni care caută beneficii personale (…) Alături de noi vrem să atragem experții pe fiecare domeniu, care, la momentul potrivit, să fie capabili să conducă țara. Totodată, ținem morțiș să nu existe oameni care pretend funcții (…) Toată lumea vine pe următorul an, următorii doi ani ca membru simplu (…) Nu toată lumea care se înscrie devine automat membru. Vreau și țin mult la calitatea viitorilor membri AUR”, explică liderul formațiunii politice.

George Simion a anunțat debutul unei consultări publice cu privire la proiectul politic AUR.

„Încep o consultare care se va desfășura cu fiecare om, cu fiecare membru, cu fiecare simpatizant: cum vedeți voi proiectul politic AUR pentru următorii ani. Rog toți membrii de peste tot să se gândească la asta”, a punctat Simion.

AUR a reprezentat marea surpriză a alegerilor parlamentare din 2020. Cu o orientare de extremă dreapta, ultranaționalistă și antieuropeană, AUR a reușit să treacă pragul electoral de 5%. Partidul este condus de co-președinții George Simionși Claudiu Târziu .

Alianța pentru Unirea Românilor a fost înființată pe 1 decembrie 2019, de către George Simion. Acesta candidase, fără succes, ca independent, la alegerile europarlamentare din același an.

Related posts

Claudiu Târziu: AUR a exclus-o din rândurile sale pe Diana Şoşoacă, o revocăm din toate funcţiile din Parlament

Andrada Ionescu

CCR a respins sesizarea AUR privind alegerea lui Ludovic Orban la șefia Camerei Deputaților

Andrada Ionescu

VIDEO. Cu ce fel de mască și-a făcut apariția George Simion în Parlament: „Este foarte regulamentară.I-am promis una și lui Marcel Ciolacu”

Andrada Ionescu

Leave a Comment