Niculae Bădălău îl atacă pe ministrul Finanțelor. Social-democratul spune despre Florin Cîțu că este mai periculos decât orice virus. După ce PSD a inițiat o moțiune simplă împotriva ministrului Finanțelor, Bădălău nu a ezitat să le prezinte internauților punctul său de vedere.

“Succesul moțiunii simple inițiată de PSD împotriva “Virusului Cîțu” a reușit să arate țării două lucruri importante. Primul, să prezinte din nou adevărata față a celui care împrumută miliarde de euro pe spinarea românilor, dar nu dă socoteală despre cum toacă banii țării. Al doilea, este faptul că Florin Vasile Cîțu a devenit un ministru al Finanțelor cu adevărat repetent. A picat de două ori la votul din comisiile de specialitate, după audieri în care s-a umplut de penibil. Dar a fost păstrat în componența echipelor Orban I și II..“, spune acesta într-o postare pe pagina sa de Facebook.

Bădălău îl atacă pe Florin Cîțu, dar si Guvernul Orban. “Până acum, Cîțu a căzut de patru ori în șase luni. Liberalii l-au adunat cu fărașul de pe jos, l-au scuturat de praf și au decretat că nu-i nimic, e foarte competent.”, declară el.

Liderul PSD Giurgiu spune că actualul ministru al Finanțelor este potrivit pentru PNL și continuă să aducă reproșuri partidului. “Din păcate, Cîțu pare să fie foarte bun doar pentru liberali și modul în care ei cheltuie cu nemiluita în stare de urgență și vor să o țină tot așa și în starea de alertă.”, încheie acesta.

Leave a comment

Lasă un răspuns Anulează răspunsul