Banchetul de absolvire pentru clasele a VIII-a și a XII-a nu va exista
Banchetul de absolvire pentru clasele a VIII-a și a XII-a nu va exista

Banchetul de absolvire pentru clasele a VIII-a și a XII-a nu va exista nici anul acesta din cauza restricțiilor încă în vigoare privind coronavirusul.

Prefectul Capitalei, Alin Stoica, a anunțat că în forma actuală a legislației, banchetele nu pot fi organizate. Ar exista însă o speranță după data de 1 iunie, a lăsat să se întrevadă oficialul.

Dacă vor fi decise noi relaxări după 1 iunie, absolvenții ar putea spera la petreceri de mici dimensiuni, a explicat Alin Stoica.

Întrebat dacă elevii claselor terminale vor putea organiza banchetul de absolvire, prefectul a răspuns: „Acum nu. Poate după 1 iunie se vor schimba regulile. Poate. Pe regulile de acum nu putem să facem petreceri” a declarat Alin Stoica la Digi24.

Petreceri nu pot fi organizate nici în curtea școlii, a spus Alin Stoica, el adăugând însă că pot fi evenimente culturale.

„Am putea avea de exemplu un concert cu o formație la modă sau care prinde la publicul tânăr, dar nu petreceri. Să sperăm că după 1 iunie, dacă lucrurile vor arăta mai bine și avem speranțe de mai bine, poate vom avea posibilitatea să facem mici evenimente de acest tip (banchet)”, a precizat prefectul Capitalei.

Leave a comment

Lasă un răspuns