Persoanele care dețin proprietăți private neîngrădite în sectorul 5 vor fi amendate. În urma unor verificări efectuate de primarul Cristian Popescu Piedone, au fost identificate mai multe proprietăți private neîngrădite, care generau deșeuri.
În zona străzii Posada, primarul sectorului 5 a fost atenționat de către un cetățean cu privire la o construcție ilegală. Piedone a descoperit un teren îngrădit, de aproximativ 1.000 de metri pătrați. Locul era plin de vegetație necontrolată, care acoperea geamurile locatarilor din blocul alăturat.
Primarul Sectorului 5 a dispus demolarea de urgență a construcției și curățarea zonei. Pe locul rămas liber s-a dispus amenajarea a 300 de locuri de parcare. De asemenea, în zonă s-a dispus reabilitarea străzilor, plantarea de copaci și amenajarea unor spații verzi de odihnă și recreere.
În aceeași zonă, au mai fost identificate câteva proprietăți private neîngrădite, care generau deșeuri. Proprietarii acestora vor fi amendați.
Primarul sectorului 5 a verificat și stadiul lucrărilor de reabilitare ale locului de joacă Posada. Parcul va fi redeschis în numai câteva zile”, informează Primăria sectorului 5.
“Zi de zi voi fi pe teren. (…) Vizitele pe teren sunt esențiale în dezvoltarea sectorului. Interacțiunea cu cetățenii este cea care m-a ajutat astăzi să descopăr mai multe nereguli. Mai exact, o construcție ilegală, dar și câteva proprietăți private, generatoare de deșeuri. Am cerut demolarea construcției ilegale și amendarea celor care nu și-au îngrădit terenurile. Trebuie să intrăm în normalitate și noi, cei din Sectorul 5. Totodată, vizitele pe teren sunt esențiale pentru a mă asigura că lucrările pe care le-am demarat sunt în grafic”, a declarat Cristian Popescu Piedone.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.