Premierul Florin Cîțu a anunțat miercuri, după ședința de guvern, că joi, de la ora 15, va avea o întâlnire la Palatul Victoria cu o delegație a Partidului Social Democrat pe subiectul PNRR. „Să vedem dacă vin”, a precizat premierul.

„Mânie la, ora 15, voi avea o întâlnire la Guvern cu câțiva reprezentanți ai Partidului Social Democrat pe tema PNRR. Vreau să vă aduc aminte că am fost cel care la buget i-am spus domnului Ciolacu să vină să îi prezint bugetul, nu a venit, când a fost vorba în pandemie de specialiști în Sănătate am spus că sunt dispus să ascult soluțiile PSD, nu a venit. Să vedem, mâine, dacă Partidul Social Democrat va da curs invitației să discutăm despre un proiect care îi interesează pe toți românii”, a declarat Florin Cîțu, scrie Digi 24

Premierul Florin Cîțu a mai spus că sunt, în continuare, discuții cu Comisia Europeană și că vrea să se asigure că Planul Național de Redresare și Reziliență va fi depus cât mai repede.

Într-o conferință de presă susținută miercuri, președintele PSD Marcel Ciolacu a declarat că Planul Național de Redresare și Reziliență trebuie prezentat în Parlament, însă nu este nevoie de un vot. Acesta a precizat că va merge la discuțiile cu premierul Florin Cîțu.

„PNRR trebuie prezentat în Parlament. Nu e o cerință de a exista un vot. Anumite state au făcut acest vot generic. Urmează ca eu, împreună cu partenerii sociali ai PSD și cu experții din partid să avem o întâlnire la Guvern cu prim-ministrul Florin Cîțu și cu ministrul Fondurilor Europene”, a declarat Marcel Ciolacu.

Anterior declarației președintelui PSD, un alt lider al partidului, secretarul general Paul Stănescu a transmis, într-un comunicat de presă, că PSD va declanșa „un mare război politic pentru apărarea intereselor românilor”, dacă premierul Florin Cîțu și reprezentanții guvernului nu vor discuta cu social democrații Planul Național de Redresare și Reziliență.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.