Cu ocazia Zilei Mondiale de Comemorare a Victimelor Accidentelor de Circulație, premierul României, Marcel Ciolacu a îndemnat șoferii să nu
Cu ocazia Zilei Mondiale de Comemorare a Victimelor Accidentelor de Circulație, premierul României, Marcel Ciolacu a îndemnat șoferii să nu

Cu ocazia Zilei Mondiale de Comemorare a Victimelor Accidentelor de Circulație, premierul României, Marcel Ciolacu a îndemnat șoferii să nu se urce la volan dacă au consumat alcool sau droguri. Premierul a subliniat importanța efortului comun pentru prevenirea pierderii de vieți pe șosele.

Ciolacu a evidențiat și Legea Anastasia, care prevede pedepse dure cu închisoarea pentru șoferii implicați în accidente cu victime după consumul de alcool sau droguri. În final, premierul a invitat oamenii să urmărească dezbaterea despre Legea Anastasia, subliniind că eforturile comune ale statului, sectorului privat, organizațiilor neguvernamentale și cetățenilor vor contribui la salvarea vieților. Mesajul lui Ciolacu a inclus și un apel clar către șoferi de a alege viața și de a evita conducerea sub influența substanțelor interzise.

Nu te urca la volan dacă nu ai permis, dacă ai băut sau dacă ai consumat droguri! Alege viața!”, a scris Marcel Ciolacu pe Facebook, conform B1TV.

Susțin tema din acest an a Zilei Mondiale de Comemorare a Victimelor Accidentelor de Circulaţie, aceea de a ne implica fiecare dintre noi, în calitate de autorități sau de participanți la trafic, într-un efort comun prin care să prevenim pierderea de vieți pe șosele.

Avem obligația de a face acest lucru pentru copiii, tinerii, femeile și bărbații victime ale tragediilor circulației rutiere!

Avem datoria nu doar de a face legi mai aspre, dar mai ales de a preveni astfel de tragedii” este mesajul transmis de premier.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *