Parbrizul unei mașini de pe Podul de la Brăila a fost spart de gheață
Parbrizul unei mașini de pe Podul de la Brăila a fost spart de gheață

Parbrizul unei mașini de pe Podul de la Brăila a fost spart de o bucată de gheață. CNAIR a înregistrat plângerea, dar spune că vina ar fi a constructorului, care are încă are macarale pe pod, și de acolo ar fi căzut bucata de gheață.

Reprezentanții CNAIR au menționat că acesta este unul dintre motivele pentru care insistă asupra demontării rapide a utilajelor respective.

A existat o sesizare în mediul online cu privire la o bucată de gheaţă care ar fi spart parbrizul unui autoturism în timp ce rula pe podul nou de la Brăila. Colegii noştri spun, însă, că bucata de gheaţă, dacă a căzut, a căzut de pe macara, nu de pe toroane. Acesta este şi unul din motivele pentru care insistăm ca Webuild să îşi respecte obligaţiile şi să demonteze macaralele de pe pod”, a transmis CNAIR, potrivit B1TV.

În acest context, CNAIR a subliniat că solicitarea de a suspenda traficul rutier pe timp de noapte la podul de la Brăila a fost emisă până când macaralele vor fi demontate. Ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, a cerut ca traficul să nu mai fie închis noaptea și a afirmat că circulația va fi restricționată doar atunci când macaralele vor fi eliminate, conform solicitării CNAIR.. „În luna iulie, când s-a dat drumul la circulaţie, şi-au luat angajamente măreţe că vor da jos macaralele, că pe parcursul nopţii vor reuşi să facă acest lucru. Din ce am văzut azi, de dimineaţă, împreună cu domnul Tudose, au reuşit să dea parţial prima macara. Domnule director (CNAIR), dacă vor continua aşa, aş vrea să luaţi decizia să se circule şi pe timpul nopţii. Nu văd motivul pentru care este întreruptă circulaţia peste noapte, atâta timp cât aceste macarale nu sunt demontate. Dacă tot nu dau jos aceste macarale, atunci să se circule 24 de ore din 24. Când vor fi mobilizaţi, să vină dânşii să ceară la CNAIR că vor să lucreze ca să dea jos aceste macarale, până atunci 24 din 24”, susținea acesta.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *