Primarul sectorului 6 al Capitalei, Ciprian Ciucu, a declarat, luni seară, în cadrul emisiunii „Cu Gândul București” că Nicușor Dan și-a recunoscut capacitatea administrativă atunci când a pasat proiecte importante ale Capitalei la primăriile de sectoare.

Ciprian Ciucu a vorbit luni seară despre relația cu Nicușor Dan și despre cum vede activitatea edilului general.

„Eu nu vreau să-l atac pe Nicușor Dan, i-am asigurat spatele de un an și patru luni. Tot ce a avut nevoie în Consiliul General i-a fost votat”, a declarat Ciprian Ciucu în cadrul emisiunii „Cu Gândul la București” de luni seară.

Întrebat de ce lucrurile în mandatul lui Nicușor Dan se mișcă atât de greu, Ciprian Ciucu a răspuns:

„Sunt chestiuni care țin de capacitatea administativă, nu are, uitați-vă că primăriile de sectoare se mișcă mai bine decât ditamai Primăria Generală?!”, este de părere Ciprian Ciucu.

Edilul sectorului 6 a discutat și despre situația în care Primăria Generală a „scăpat” de proiectele grele, pe care le-a transmis către primăriile de sectoare.

„Foarte bine că a făcut asta, și aici este de lăudat, pentru că și-a recunoscut capacitatea scăzută (…) reforme structuale nu s-au întâmplat la Primăria Capitalei, și le-am cerut încă de la început”, a declarat Ciprian Ciucu.

Ciprian Ciucu:„Nicușor Dan crede că un drum expres de la A1 la Ciurel nu este oportun și că ar aduce trafic în Piața Unirii”

Primarul Sectorului 6 al Capitalei, Ciprian Ciucu, a mai declarat, luni seară, în cadrul emisiunii „Cu Gândul la București”, că Nicușor Dan i-a transmis personal că nu vede oportun un drum expres de la A1 la Podul Ciurel, pentru că în viziunea edilului general o astfel de arteră ar aduce mai mult trafic în Capitală.

„Podul Ciurel îmi creează foarte mari probleme, fosta administrație nu a mers mai departe cu exproprierile (…) Și acolo ai un PUZ prin care nu poți să faci nimic, nici măcar lucrările publice, Primăria Generală în acest moment nu continuă drumul, primarul general a precizat că drumul nu este oportun pentru că mai degrabă aduce trafic în centru (…) să judece experții în mobilitate și în trafic. Eu vă spun doar ce a zis. A zis că dacă face această intrare se va aduce trafic pe cheiul Dâmboviței, pe Splaiul Independenței până în Piața Unirii. Și atunci, ar aglomera centrul orașuui, și gândirea ar fi să se meargă pe radiale, pe centura actuală și pe viitoarea Centură Zero (…)

Avem declarația primarului general, asumată, că nu vrea să continue acest drum. Cel puțin în acest mandat nu trebuie să avem așteptări pe acest Pod Ciurel”, a mai declarat Ciprian Ciucu în cadrul emisiunii „Cu Gândul la București”.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *