clotilde armand

După ce politologul Cristian Preda a afirmat, în mediul online, că l-ar sprijini pe primarul Sectorului 6, Ciprian Ciucu, dacă acesta ar candida la Primăria Capitalei, a avut loc un schimb de replici între Ciucu și Clotilde Armand.

Comentariile celor doi edili au fost postate pe pagina de Facebook a lui Cristian Preda, ca intervenții la respectiva postare, iar ”războiul replicilor” a fost declanșat de primarul Sectorului 1.

Dacă mâine ar trebui să aleg între Nicușor Dan și Gabriela Firea, n-aș ezita să fac ce am făcut acum doi ani. Dar dacă PNL vine la Capitală cu Ciucu, l-aș vota pe acestaMi-ar plăcea să știu ce au de gând USR, PMP sau Reper, partide care nu au vreun lider care să vorbească despre întregul București, ci iau în seamă – în cel mai bun caz – situația dintr-un sector.

De Forța Dreptei nu zic nimic, fiindcă partidul lui Ludovic Orban pare să fie singurul care-l mai sprijină pe actualul primar”, a scris Cristian Preda.

”PNL nu are în acest moment nici un lider care să vorbească despre întregul București”
După ce a citit postarea lui Cristian Preda, Clotilde Armand a reacționat și a notat că ”PNL nu are în acest moment nici un lider care să vorbească despre întregul București. Nici moral, nici profesional”.

”PNL nu are în acest moment nici un lider care să vorbească despre întregul București. Nici moral, nici profesional. Zero politici publice despre termoficare (aici tot dânșii blochează un proiect implementat peste tot în Europa – motarea de panouri fotovoltaice și pompe de căldură – menit să salveze situația la nivelul întregului București), trafic sau parcări. (…)

Dacă mâine ar trebui să aleg între ND (n.red. – Nicușor Dan) și actualul șef al PNL pot să vă spun de pe acum că-l aleg pe cel mai profesionist dintre cei doi și pe cel care nu-și trădează principiile și obiectivele: adică ND”, a răspuns Clotilde Armand, iar replica lui Ciprian Ciucu nu a întârziat să apară.

Ciprian Ciucu: ”Să nu exportăm acest conflict personal între mine si dumneavoastră”
Primarul Sectorului 6 i-a transmis Clotildei Armand că o roagă să se ”ignore reciproc”, Ciprian Ciucu precizând și că, în ultima perioadă, este atacat constant în postări din mediul online.

Potrivit lui Ciprian Ciucu, Clotilde Armand nu face altceva decât să întrețină un conflict – între cei doi – care ar fi trebuit aplanat de multă vreme și ar fi cazul ca ”timpul să aducă mai multă înțelegere si cumpătare”.

”Am rugămintea ca pentru o perioadă să ne ignorăm reciproc. Ne-am spus vorbe grele în ultimele zile și ceea ce faceți dumneavoastră este să întrețineți un conflict pe care eu l-aș dori în timp aplanat.

Este deja a 6-a postare care mă vizează in două săptămâni. Ar face foarte bine coalițiilor noastre (USR-PNL) de la Sectoarele 2 si 6 și de la Consiliul General să nu exportăm acest conflict personal între mine si dumneavoastră. Vă mulțumesc pentru înțelegere. Sper ca timpul să ne aducă mai multă înțelegere si cumpătare”, a fost mesajul transmis către Clotilde Armand de Ciprian Ciucu.

”Nu aici, nu acum este locul pentru această discuție”
Primarul Sectorului 1 i-a transmis, la rândul ei, primarului Sectorului 6 că ”a dezvoltat o frustrare și o obsesie legată” de ea și că dialogul poate fi continuat în ”termeni instituționali” doar când Ciprian Ciucu își va schimba discursul prin care i se adresează, moment în care acesta a oferită o altă replică.

”PNL S1 a răspuns repetat. Este adevărat, mesajele lor nu au ajuns la dvs. Sunt bariere subiective pe care le avem fiecare dintre noi, bombardați cu informații false, trunchiate, nu putem accepta argumentele celuilalt înainte de a ne rezolva disonanta cognitiva. Nu aici, nu acum este locul pentru această discuție.

Vă rog și pe dumneavoastră și pe alți participanți la această discuție sa nu ma provocați la alte comentarii (oricum nu voi mai răspunde aici, acum) tocmai că nu vreau să adâncesc acest conflict absurd. Va mulțumesc pentru înțelegere”, a mai scris primarul Sectorului 6

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *