Primăria sectorului 6 va amenaja parcări supraetajate în două dintre cele mai aglomerate cartiere: Drumul Taberei și Militari. Ciprian Ciucu a identificat deja câteva terenuri în acest sens.

„Am ieșit cu echipa mea (invesții, salubritate, domeniu public, poliție locală, administrator public) să vedem terenurile pe care le avem în vedere să construim parcări supraetajate. Am discutat și despre cum vom impune respectarea legii si gestionarea spațiului public, speță cu speță. Ne-am deplasat cu microbuzul si am acoperit o arie largă și ca spațiu și tematică”, a precizat primarul sectorului 6.

Ciprian Ciucu a arătat și terenurile identificate: „Sus (foto) este teren aproape de Bd. Iuliu Maniu si Str. Moinești, in spatele unor blocuri. O parte este privat, o parte este deja la ADP S6. Expropriem. La mijloc (foto) este un teren al Primăriei Municipiului București, pe care îl vom cere în administrare pentru a construi o asfel de parcare în Drumul Taberei. Este în spatele blocului „Materna” iar acum este un dezastru. În primăvară il ingradim, pentru ca nu putem spăla străzi in timp ce se parchează acolo. Jos (foto) suntem pe o stradă vizavi de Autogara Militari, lângă o mașină care era încărcată cu… Deșeuri provenite din construcții. Ghinionul lui, știți deja ce urmează”, a punctat Ciucu.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *