Ciprian Ciucu anunță că a fost confiscată prima mașină care aruncă deșeuri ilegal: ”Nu trebuie să mai trăim într-o groapă de gunoi!”

Ciprian Ciucu anunță că a fost confiscată prima mașină care aruncă deșeuri ilegal: ”Nu trebuie să mai trăim într-o groapă de gunoi!”

Ciprian Ciucu, primarul sectorului 6, a anunțat, sâmbătă, pe pagina sa de Facebook, că Garda de Mediu din București și Politia au început confiscarea mașinilor care ridică gunoiul și îl aruncă în locuri ilegale. Edilul a avertizat că constructorii vor fi „monitorizați cu precădere”.

Prima mașină confiscată pentru transportul ilegal de deșeuri

Prima mașină confiscată vreodată în București pentru transport ilegal de deșeuri provenite din construcții / demolări. Deci, se poate.De obicei, firmele acestea, contractate pe platforme de mica publicitate, nu au contracte cu gropile de gunoi și aruncă deșeurile pe marginea drumului sau pe câmpuri, murdărindu-ne câmpurile, orașele și drumurile, viața. Mesajul a fost dat: nu mai veniți în Sectorul 6 dacă nu vreți să rămâneți fără mașini!”, a scris Ciprian Ciucu.

Totodată, edilul S6, Ciprian Ciucu, a transmis un mesaj ferm și spune că cea mai bună reformă este să începem să aplicăm legile pe care le avem.

„Mai am un mesaj: constructorii vor fi monitorizați cu precădere.Multumesc pentru colaborare Garzii de Mediu, Poliției Naționale Sector 6 si Poliției Locale Sector 6. Cea mai bună reformă pe care o putem face în țara asta este să începem să aplicăm legile pe care le avem!Operatorul de salubrizare, Urban SA este autorizat să ridice deșeurile provenite din construcții. Sunați la ei, sunați la primărie și vă îndrum”, a mai spus primarul, Ciprian Ciucu.

Ciprian Ciucu: ”Nu trebuie să mai trăim într-o groapă de gunoi!”

Încă o dată: Sectorul 6 nu mai este sat fără câini. As vrea ca mesajul meu să ajungă la toți aceia de pe OLX si de pretutindeni care preiau deșeuri de la blocuri si case si le aruncă aiurea! Nici marii constructori nu vor fi uitați. Ei vor fi monitorizați in mod special.Deci, grijă mare. Se confiscă mașini și am dat drumul poliției locale să își îndeplinească menirea. Si ii aveam la bord si pe cei de la Poliția Locală din Sectorul 6. Gata, nu trebuie să mai trăim într-o groapă de gunoi”, a mai spus Ciprian Ciucu.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *