nicolae ciuca

Premierul Nicolae Ciucă a afirmat, joi seara, că se gândește dacă este cazul să își închidă contul pe care îl are la o bancă austriacă.

Prim-ministrul a fost întrebat de jurnaliști dacă ia în calcul închiderea contului pe care îl are la o bancă austriacă.

„Ca să fac această operaţiune, trebuie să am timp să ajung la bancă. Până acum n-am avut timp nici să ajung acasă”, a răspuns Ciucă.

Întrebat în continuare dacă va merge totuşi la bancă, a răspuns: „Voi lua o decizie în acest sens”. Anterior, premierul a declarat că decizia de boicotare a unor companii austriece este a fiecărui român, este o decizie pe care o respectă, dar nu este un lucru stabilit la nivelul companiilor de stat. „Ceea ce se întâmplă referitor la modul în care ne poziţionăm faţă de autorităţile austriece, o facem pe cale diplomatică şi pe relaţia oficială, fără niciun fel de alte aspecte care să lase loc de interpretare, iar în ceea ce priveşte decizia pe care o ia fiecare cetăţean în parte este o decizie pe care o respectăm, fără să avem un comportament, o atitudine de a încuraja într-un fel sau altul poziţionarea faţă de o companie sau alta care aparţin statului austriac”, a arătat Ciucă.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *