clotilde armand

Clotilde Armand a pierdut alegerile din Sectorul 1, afirmă liderul PSD, Marcel Ciolacu. Liderul partidului de opoziție invocă dovezile ajunse la partid și strânse de procurori și Poliția Română. Ciolacu anunță o campanie de strângere de semnături pentru demiterea actuarului primar de sector.

„Doamna Clotilde Armand, conform documentelor strânse de către procurori şi de către Poliţia Română, a pierdut alegerile.

Din ce informaţii am eu, candidatul PSD, lăsând la o parte neregulile care induc categoric o fraudă, în acest moment, din buletinele de vot existente, din cei 1.509 saci care au fost predaţi de către Biroul Electoral de sector către tribunal, către judecătorie şi apoi predaţi la SIIJ, domnul Tudorache, candidatul PSD-ului, are peste 1.700 de voturi în plus”, a spus Marcel Ciolacu, la România TV, luni seară.

Clotilde Armand a pierdut alegerile din Sectorul 1, potrivit lui Marcel Ciolacu. Totodată, liderul PSD a anunțat că partidul se va implica în strângerea de semnături pentru demiterea actualului primar de la Sectorul 1, în cazul în care Armand nu va decide să renunțe la funcție.

În mod categoric, urmează o implicare masivă, directă a PSD dacă Clotilde Armand nu va accepta această umilinţă, că prin fraudă a ajuns primar la Sectorul 1”, a mai adăugat social-democratul.

Președintele PSD a anunțat că social – democrații așteaptă ca această informație să vină în mod oficial, urmând ca apoi Partidul Social Democrat să se organizeze „cum numai el știe”.

„Eu cred că doamna Clotilde nu este o bolşevică şi nu ţine cont de cine numără voturile, ci totuşi ţine cont de voinţa românilor şi îşi va da demisia. Ne vom organiza cum numai PSD ştie să facă acest lucru. Aşteptăm totuşi şi oficial aceste informări.

Eu cred în justiţie şi cred că o anchetă va fi dusă, chiar dacă nu e vizat un PSD-ist în acest moment, eu cred că anchetele vor fi duse până la capăt. S-a terminat dubla măsură în România”, a mai spus Ciolacu.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *