Liviu Dragnea nu poate reveni în PSD, consideră Marcel Ciolacu
Liviu Dragnea nu poate reveni în PSD, consideră Marcel Ciolacu

Liviu Dragnea nu poate reveni în PSD, consideră actualul președinte al partidului Marcel Ciolacu. Ciolacu nu crede că acesta ar dori să devină „un instrument, culmea, al lui Klaus Iohannis, de a face un aşa presupus scandal” în interiorul PSD.

„În statut este prevăzut un astfel de lucru: în momentul în care eşti condamnat, automat nu mai eşti membru de partid”, a declarat Marcel Ciolacu la România TV.

Liviu Dragnea nu poate reveni în PSD. Întrebat dacă există o cale legală ca Dragnea să revină în PSD, Ciolacu a răspuns: „În acest moment, conform Statutului, nu”.

Președintele PSD precizat totuși că, după expirarea termenului de interdicţie, „categoric se poate”.

E dreptul fiecăruia, nu facem condamnări pe viaţă. (…) Vreau să fiu foarte clar: fiecare dintre noi suntem vremelnici în această poziţie, de şef al PSD. Eu nu cred că domnul Liviu Dragnea îşi doreşte în acest moment un scandal fals în interiorul PSD şi mai ales cu acel „vârf de lance”, domnul Codrin Ştefănescu. Cred că domnul Dragnea nu-şi doreşte acum să astupe toată incompetenţa guvernamentală şi hoţiile reale şi mari pe care le fac în acest moment actualii guvernanţi cu acest presupus scandal. Şi Liviu Dragnea, ca şi Marcel Ciolacu, este plin de defecte, şi eu sunt plin de defecte. Nu cred că Liviu Dragnea este un om prost şi ştie foarte bine şi nu cred că-şi doreşte să devină un instrument, culmea, al lui Klaus Iohannis, de a face un aşa presupus scandal”, a spus Marcel Ciolacu.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.